Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Hop On - Hop Off Båt

Hop On - Hop Off Båt

Från 249 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Biljetten gäller i 24 timmar Orter Stockholm, Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet April - September Varaktighet Ett dygn, 24 timmar

Hop on - Hop off båt i Stockholm och Göteborg

Hop On - Hop Off båtarna är både ett bekvämt och ett roligt sätt att uppleva städerna Stockholm eller Göteborg med deras äldsta och vackraste sightseeingbåtar som farkost. I biljetten ingår obegränsat antal på- och avstigningar från olika platser under 24 timmar.

 

  • Hoppa av och på båten obegränsade gånger på 24 timmar
  • Ett kreativt och roligt sätt att uppleva Stockholm & Göteborg
  • Tas med till städernas guldkorn under sightseeingen

     


Om upplevelsen - Hop on - Hop off båt Stockholm:

I Stockholm tar båtsightseeingen sin början vid det Kungliga slottet och stannar sedan till vid flera historiska platser. Dessa är Vasamuseet, Skeppsholmen, Djurgården, Stadsgårdskajen, Fotografiska, Gamla stan och Slottet. Du hoppar av var du vill och kliver sedan på vart du vill och hur många gånger du vill. Ta chansen att besöka de många museerna och shoppingstråken tillsammans med stans kulturella sevärdheter.
 

Hop on - Hop off båt Göteborg:

I Göteborg så stannar båten vid väl utvalda bryggor där du kan hoppa av och se dig omkring tills det är dags att hoppa på nästa båt. Stoppen är Kungsportsportalen, Lejontrappan i Göteborgs stadskärna, Lilla bommen där du har nära till Operan, Eriksberg som är en modern och levande stadsdel längs den soliga Norra Älvstranden. Och sist men inte minst Feskekôrka, samlingsplatsen för alla som älskar färsk fisk och skaldjur som du hittar i de många marknadsstånden och restaurangerna.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hop On - Hop Off Båt
Dela din upplevelse