Hiking i Sveriges Skogar

Hiking i Sveriges Skogar

st
1.190,00 kr
 • Unik presentbox att ge bort
 • leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Viktig information
Reseförsäkring ingår inte i upplevelsen
Orter:
Stockholm
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp med andra deltagare
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
April - Oktober
Varaktighet
1 Dag
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox inom 1-2 arbetsdagar. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Val av leveranssätt och att skriva en personlig hälsning på värdebeviset fixar du enkelt i kassan innan köpet.

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år.

Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Följ med på Naturskön vandring i Svenska skogen 

Det här är det perfekta tillfället för dig som tycker om att vistas utanför stadens högljudda liv. Följ med på en fantastiskt vacker naturpromenad som tar dig genom några av våra favoritplatser. Oavsett om du redan är såld på naturen eller om du genom detta försöker att skapa din första bekantskap med den, så kommer du att ta med dig vyerna och platserna hela vägen till ditt hem. Vi har en vandring som lyfter fram det vackraste ur den svenska sommaren, och en som tar fram det sköna i vår vinter.

 • Välj vilken årstid du helst vandrar genom, våren eller vintern
 • Vi tar med dig till våra vackraste gömda platser i skogen
 • Spana förutom på skogen, även in alla dess djur som där bor

Om Upplevelsen:


Skogen står nära inpå knuten när du befinner dig i Stockholms stad. Du behöver inte åka långt för att hitta ut till träden, och när du har börjat bekanta dig med dem så är stadslivet fjärran och så gott som glömt. 

 

Somrig Naturvandring:


Vi tas med bil en bit från en central tunnelbanestation för att komma till rätt del av skogen. När vi gått genom den vackra naturen i två timmar så tar vi paus för att äta lunch, och du har möjlighet att vila, simma i en sjö om suget finns, och sedan bli torra runt en sprakande brasa som värmer upp både mat och kaffe.

 

Vintrig Naturvandring:


Vi beger oss iväg på förmiddagen för att fånga vintersolen, och åker bil tillsammans till det naturreservat som vi ska vandra genom. Vi tycker om att vandra iväg utanför stigarna och upptäcka den sällsamt vackra natur som finns där. Vi kommer förstås ta med dig till några hemliga topplatser. Vid lunchtid  värmer vi oss vid en egen brasa som även värmer upp vår lunch, kaffe och te. Vi fortsätter att gå en stund efter att solen har gått ned, detta är den bästa tidpunkten för att upptäcka skogens djur.

Skriv vad du själv tycker om upplevelsen
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev