-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Kör Lamborghini/Ferrari i Stockholm - Vackra vägar

no-title

Att köra en supersportbil - en äkta Ferrari eller Lamborghini är en häftig känsla och något få människor får möjlighet till i livet. Det är något alldeles speciellt att sätta sig tillrätta, spänna fast säkerhetsbältet, lägga i ettans växel med den högra paddeln bakom ratten, ta ett djup andetag och köra iväg på ett riktigt coolt äventyr.

Startplatsen för upplevelsen:

För att komma in i körningen på ett bra sätt inleds körningen på småvägar och det gäller att hitta flytet genom flera rondeller för att få till en bra känsla när motorleden knyter an. Om du känner för det och det känns rätt, så är det här första tillfället och möjligheten att trycka gasen i botten. Och vi lovar. Det är en GRYM acceleration i de här båda bilarna.
 

Vacker miljö och en fantastisk känsla:

Om du är ute på en lite längre tur, 15 eller 30km körning så sätter du och din din instruktör riktningen mot till vad vi tycker är Stockholms vackraste vägavsnitt. Det är en fantastisk miljö att uppleva, när du kör igenom den härliga miljön är det ett utmärkt tillfälle att njuta av det vackra landskapet och det gör inte saken sämre att det oftast är väldigt lite trafik. Tillsammans ger det upplevelsen en unik kombination som verkligen eldar igång dina sinnen, du kan känna hur du lever upp och hur det får dig att känna en så där extra härlig känsla som du bara gör vid riktigt speciella tillfällen.


 Läs mer om upplevelsen kör Ferrari/Lamborghini här 

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev