Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Frösö Park Hotel

Frösö Park Hotel

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Östersund Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Frösö Park Hotel - Upplev en härlig Hotellövernattning och den nya exklusiva spaavdelningen

Park Hotel Frösön är Östersunds nya mötesplats, här finns gott om utbud av träning och aktivitet  både utomhus med skidåkning, skridskor på Storsjön och vandringsled i närområdet, eller om du hellre vill träna inomhus erbjuds både gym och yoga. Hotellet har en underbar utsikt mot fjällvärlden.
 

  • Stort utbud av aktiviteter i närområdet
  • På Park Hotel Frösön finns ett Nyöppnat spa
  • Det serveras brunch på helgerna

     

 

Om upplevelsen:

En härlig hotellövernattning på ett mycket trevligt, fint och prestigelöst hotel, här passar du in i både kostym och träningskläder. Frösö Park Hotel har till aktiviteter såsom skridskoåkning på Svartsjön, skidåkning i det norrländska landskapet, eller en runda på en av Sveriges vackraste golfbanor Östersund-Frösö golfbana. Vissa väljer istället att ta en tur i S:t Olavsleden som är en pilgrimsled. Föredrar du att träna inomhus finns det även ett välutrustat gym.

Något annat uppskattat på hotellet är det nyöppnade spaet som slog upp portarna 2015. Spat har ett brett urval av både inne- och utomhus pooler, bastur och givetvis lugna behagliga relaxytor. Inriktningen i spaet är skandinaviska badtraditioner där man fokuserat på hydroterapi med varm och kall stimulans som gör gott för både kropp och själ. Spaet har en nordisk stil med modern twist.

Hotellets restaurang Kava har en praktfull utsikt över det vackra fjällandskapet. Här serveras mat med smaker från hela världen men det tillagas med en förnimmelse av Jämtland, en lyckad kombination. Dryckerna som serveras är noggrant utvalda både från världen men även med fokus på den lokala regionen.

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.
 

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpevillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Frösö Park Hotel
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr