Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Surfa med Efoil

Surfa med Efoil Smögen

2.495 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Du ska vara fullt frisk och helt nykter Orter Smögen Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 15 år Tillgänglighet Under sommarhalvåret på utvalda datum Varaktighet Cirka 90 minuter. Varav 60 minuter i vattnet

Prova på att surfa med eFoil, den elektriska surfbrädan, i Smögen

Har du någon gång drömt om att få sväva fritt över vattnet på en elektrisk surfbräda? Nu får du chansen att prova på det! Välkommen till Smögen och testa på en vattensport som är helt unik. Den elektriska surfbrädan kräver varken vågor eller vind för att köras och är garanterat det roligaste man kan göra på havet.


  • Upplev eFoil - en elektrisk surfbräda
  • Lär dig sväva fritt övervattnet näst intill ljudlöst
  • En upplevelse som definitivt ger minnen för livet

     


Om upplevelsen - Surfa med eFoil i Smögen:

Upplev känslan att sväva med elegans och näst intill ljudlöst över vattnet på en elektrisk surfbräda. Det är en känsla du inte kan jämföra med andra vattensporter. Garanterat det roligaste du kan göra på havet utan att störa andra. Brädans fart och kraft går inte att beskrivas, den måste upplevas! Upplägget är anpassat så att det ska passa alla, oavsett om det är första gången eller om du är van inom vattensport och brädåkning. Du kan välja om du vill köra själv eller tillsammans med en vän.

Upplägget för kursen är en genomgång på land och sedan spenderas ca 1 timme i vattnet. Vi garanterar att din instruktör kommer ge dig tillräckligt med kunskap för att flyga på vattnet.

Skulle du vilja dela kursen på två personer går det självklart bra, då får ni 30 minuter var i vattnet. Du får låna både våtdräkt och flytväst.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Surfa med Efoil
Dela din upplevelse