Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Prova på Dykning

Prova på Dykning

(10st omdömen) Läs alla
449 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Örebro, Köping, Fjugesta Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar inkluderat dusch, bastu & ombyte viktig information Ta med en ifylld hälsodeklaration som intygar att du är fullt frisk. All dykutrustning ingår. Medtag badkläder

Upplev känslan att dyka - Provdyk i en bassäng

Drömmer du om att lära dig dyka? Nu har du möjlighet att provdyka under säkra och kontrollerade former. Ett provdyk är perfekt för dig som är sugen på att ta dykcertifikat men vill känna dig lite för först eller om du bara vill testa en fantastisk upplevelse där du känner dig viktlös under vattnet.
 

  • Testa på dykning under kontrollerade former
  • Perfekt om du funderar på att ta dykcertifikat
  • Teorilektion, bassängpass och lån av dykutrustning ingår

     

 

Om upplevelsen - Prova på Dykning:

Upplevelsen inledes med att du får en kort teoretisk genomgång. Under teorin får du grundläggande information om dykning och allt som hör till. Efter det startar den praktiska delen där du får göra några grundläggande övningar innan det är dags att hoppa i bassängen. Där börjar du dyka i midjedjupt vatten och när du känner dig trygg får du sedan testa att dyka runt i bassängen helt viktlös. Dykinstruktören finns med hela tiden och ser till att du är säker och har det roligt.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
10 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Prova på Dykning
Samir, 23 maj 2018 11:24 I säkra händer! Otroligt bra! Proffs på det dom gör, här är man i säkra händer när det kommer till allt inom dyk-världen!
Dela din upplevelse