Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Copperhill

Copperhill

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Åre Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Copperhill - En hotellövernattning med storslagen utsikt

I skidbacken i Åre så ligger designhotellet Copperhill Mountain Lodge. Hotellet erbjuder ett prisbelönt spa och närhet till både skidbackar och vandringsleder och imponerande vyer över det fantastiska landskapet.
 

  • Bo i fjällen med skidbacken & vandringsleder utanför dörren
  • Hotellet har en arkitektur i världsklass - signerat Peter Bohlin
  • Fjällnära matupplevelser

     

 

Om upplevelsen - Hotell Copperhill i Åre:

Copperhill Mountain Lodge erbjuder med sin ståtliga arkitektur ett hotell med en otrolig värme och omtanke in i minsta detalj. Checka in på hotellet efter en dag i skidbacken eller efter ni varit på vandring eller åk bara hit för att njuta av ett hotell och spa i världsklass. Arkitekten Peter Bohlin ligger bakom ritningarna av hotellet. På hans cv finner man bland annat Bill Gates privata residens och även Apples prestigebutiker i de största städerna. Hit är ni välkomna året runt till den ljuvliga atmosfären, brinnande brasor och bli omhändertagen på bästa sätt av den vänliga serviceinriktade personalen. Detta hotell erbjuder njutning för alla sinnen!

Hoteller erbjuder flera restauranger med kulinariska upplevelser och givetvis en riklig frukostbuffé. Level Spa är spat på hotellet som dessutom fått pris för ‘’årets spa-miljö år 2009. Här kan du njuta av panoramavyer mot Åreskutan och bland annat heta källor inne och ute, ett bra utbud av behandlingar och finns träningslusten där är det bara att träna i hotellets gym. Med tanke på sitt läge i skidbacken finns skiduthyrning och hotellet är också djurvänligt. Upplev en härlig flykt från vardagen när som helst på året.
 

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.
 

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpevillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Copperhill
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr