Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Hotel Sign - En Hotellövernattning i centrala Stockholm

Clarion hotel Sign ligger mitt i Stockholms centrala delar några få minuters promenad från centralstationen. Här har du nära till hela huvudstadens utbud när det kommer till kultur, shopping, sevärdheter, restauranger och nattliv. På hotellet finns även en fin spaavdelning om ni vill koppla av och lämna stadens brus för en stund.
 

  • Selma city spa på hotellet
  • Hotellet ger ett spännande intryck av konst, form, design och avancerad arkitektur
  • På Hotel Sign finner ni populära restaurangen Kitchen & Table Norrmalm

     

 

Om upplevelsen hotellövernattning på Clarion Hotel Sign

På Clarion hotel Sign möts man redan utvändigt av en spektakulär arkitektur signerat Gert Wingårdh. Utsidan är klädd av granit och glas som tillsammans reflekterar stadspulsen och den gröna parken utanför. Väl inne fortsätter det att präglas av skandinavisk stil. Inredningen är en smakfull blandning av material såsom trä, läder, sten, glaserad keramik och färgat glas tillsammans med grönska och lekande ljuskällor. Detta skapar en unik och trevlig stämning. Några andra välkända namn som ska nämnas när det kommer till hotellrummen är Arne Jacobsen, Bruno Mathsson, Alvar Aalto och Poul Wolther. Hotellrummen är uppdelade i olika kategorier så du kan välja att bo på svenska, norska, finska eller danska våningsplanet. Det är mycket tekniska innovationer på hotellet så du kan både checka in och öppna din hotellrumsdörr med din mobil.

På Clarion Hotel Sign finns även konceptet Selma city spa, här är det en härlig rooftop pool med skönt häng, det finns bastu och en trevlig lounge. På sommaren förvandlas poolområdet till ett härligt sommarhäng med bla. dj.
Hotellfrukosten som ingår i rumspriset är något som Clarion Hotel Sign gärna stoltserar med. Den är god, nyttig, mättande med stort utbud och även mycket ekologiska produkter och fairtrade-schyssta alternativ.

På hotellet finner ni även en populär restaurang och bar vid namn Kitchen & Table Norrmalm, där erbjuds brunch, lunch och middag med influender från Manhattan i ett spännande smakmöte med nordiska smaker. Det finns också en hel del schyssta cocktails i baren. På sommaren kan man även hänga ute och ta ett glas och en bit mat på rooftop baren på våning åtta.

Clarion Hotel Sign har även ett stort fokus på miljön och på FNs globala mål. En strävan efter att vara så hållbara som möjligt. Givetvis erbjuder hotellet även handikappanpassade rum.

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Clarion Hotel Sign
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr