Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Clarion Hotel Post

Clarion Hotel Post

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Clarion Hotel Post - Upplev en övernattning på premierat hotel i Göteborg

I gamla anrika posthuset i Göteborg som ligger på drottningtorget ett stenkast från centralstationen finner ni det prisbelönta hotellet Clarion Hotel Post. Hotellet har extra allt, centralt läge, modern design en bra spaanläggning och några av stadens populäraste restauranger.
 

  • Hotellet har utsetts till Sveriges bästa enskilda hotel 2019 & 2020 
  • Det finns rum som är anpassade för personer med funktionshinder
  • Rooftop pool som håller 30 grader året runt

     

 

Om upplevelsen - Clarion Hotel Post:

När ni kommer till hotellet möts ni av en minst sagt blickfångande receptionsdisk helt i kristall. Bevarat i hotellet finns inredningsdetaljer från Posthusets storhetstid. Detta uppblandat med varma kulörer och moderna möbler ger det hotellet en trivsam atmosfär. Det gamla posthuset är sammanfogat med en minst lika speciell och välplanerad ny del. På hotellet finns en stor relax och spaavdelning med stort utbud av både behandlingar, relax och möjlighet till träning. 

I hotellet finner ni också några av göteborgs bästa restauranger och barer och på våning 13 väntar hotellets rooftop pool som håller 30 grader året om. Dessutom är det en av Göteborgs bästa utsiktsplatser med en fantastisk vy över staden.

Man kan verkligen kalla att hotellet ligger ‘’mitt i smeten’’ centralt och närhet till både buss, tåg och spårvagn förbindelser. Hotellets fokus är personlig service och det erbjuds även rum som är speciellt anpassade för personer med funktionshinder. För att underlätta för rullstolsburna gäster, eller för gäster med nedsatt syn och eller hörsel. Rummen är anpassade med bland annat bredare dörrar, räcken vid toalett och dusch och upphöjt handfat och nedsänkt servetthållare för att underlätta vistelsen. Välkommen till ett hotell för alla med excellent service för dig och dina behov.
 

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Clarion Hotel Post
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr