Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Clarion Hotel Malmö Live

Clarion Hotel Malmö Live

Från 2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Clarion Hotel Malmö Live - Upplev hotellet i Malmö som reser sig 85 meter över marken

Clarion Hotel Malmö Live är numera ett ståtligt landmärke i Malmös stadssiluett. En mötesplats med extra allt både för stadsbon, besökaren eller konferensgäster. Hotellet är centralt beläget intill Malmö central och det är nära till stadspulsen kring Lilla Torg. Som gäst på hotellet bor du granne med kultur, sevärdheter, nöjen, shopping uteliv och parker. Det finns något för alla! 

 

  • Ta dig till Köpenhamn via Malmö citytunnel på mindre än 40 min
  • Malmös Slott och Turning Torso finns båda två inom gångavstånd
  • Unna dig en god drink vår skybar 85 meter över havet med en magnifik utsikt

     

 

Om upplevelsen:

Välkommen till ett lyxhotell med närhet till allt vad Malmö har att erbjuda. Hotellet har faciliteter såsom skybar, två restauranger med riktiga smaksensationer, gym med personliga tränare på plats och du kan om du vill boka vissa typer av skönhetsbehandlingar till ditt hotellrum. Hotellet erbjuder givetvis tillgänglighetsanpassade rum för personer med funktionshinder. Rummen är gjorda för att underlätta för såväl rullstolsburna som för hörsel- och synskadade gäster.

Något som är väldigt uppskattat på hotellet är den väl tilltagna frukosten som har något för alla med mycket ekologiska och hälsosamma val samt en del veganska alternativ. På helgerna körs dessutom populära brunchkoncept de olika brunchteman som erbjuds har bubbel som sin gemensamma nämnare. 
Clarion Hotel Malmö ligger vägg i vägg med Malmö live Konserthus där det bjuds på bra föreställningar och konserter inom alla genrer. Djur är även välkomna på hotellet uppge att er fyrbenta vän följer med vid bokning för bästa möjliga bemötande. Parkeringsgarage finns i anslutning till hotellet och det betalas på plats. Välkommen till en hotellvistelse med det lilla extra.

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Clarion Hotel Malmö Live
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 399 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 249 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta
Från 1.200 kr
Hotellövernattning
Hotellövernattning Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan
Från 1.900 kr