Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer
At Six

At Six

2.000 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning viktig information Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellet.

Presentkort på Hotel at six - Upplev en lyxig hotellövernattning på ett unikt designhotell

Hotel At Six är hotellet för er som vill kliva in i en oas av lyxig inredning och modern konst med service i toppklass. På hotellet som ligger endast 200 m från centrum finns det restaurang, bistro, två barer och en av Stockholms populäraste takterrasser ‘’Stockholm under stjärnorna’’ där du som hotellgäst har förtur i kön.
 

  • Ett hotell i med närhet till hela stadens utbud
  • Hotellets känsla exklusiv inredning och modern konst
  • Gym som är öppet 24/7

     

 

Om upplevelsen hotellövernattning på Hotel At six:

Välkommen till ett extraordinärt hotel där modern konst och enastående inredning möts tillsamman med restaurang med kulinarisk excellens. Hoteller erbjuder 343 rum som alla innehåller allt för att få kallas ett modernt lyxhotell.  På taket är en av stockholms hetaste takterrasser där fokuset ligger på detaljerna. På terrassen hålls event och kön kan ringla sig längst gatan men du som gäst visar upp din rumsnyckel går ni rakt in.

Under 1900-talsskiftet var Brunkebergstorg där At six är beläget den givna mötesplatsen för Stockholms högsamhälle och den kulturella eliten. Ni har 200 m till kungliga Operan och ca.  200 m till medeltidsmuseet. De populäraste restaurangerna och bästa shoppingen ligger i närområdet med 100-400 m avstånd. På hotellet finner ni även ett fullt utrustat gym som är öppet dygnet runt och personlig träningstid finns tillgänglig på förfrågan. Kommer ni med bil så parkeras bilen åt dig på förfrågan.  
Varje hotellrum är utrustat med en dubbelsäng från det svenska märket Anders Hilding för och exklusiva inredningsdetaljer för en extra lyxig upplevelse. At six erbjuder också djurvänliga rum.

Viktig information:
Värdebeviset är laddat med antingen 2000 kr eller 4000 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än summan på värdebeviset så lägger du till resterande när du bokar vistelsen eller på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse.

Bokning:
Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
At Six
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Bio och Snacks för två
Bio och Snacks för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 429 kr
HomeQuest
HomeQuest Går att utföra i alla städer
Från 399 kr
Parspel - Puss och Snusk
Från 249 kr
Bio för två
Bio för två Gäller på samtliga Filmstaden, Svenska Bio och Cinema Scenen biografer i Sverige.
Från 289 kr
Smyckeskurs
Smyckeskurs Göteborg
Från 750 kr
Glasblåsning
Glasblåsning Göteborg, Kosta, Uppsala
Från 1.200 kr