Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Trådning

Trådning

Från 400 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information - Orter Stockholm, Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 20 minuter

Ta bort oönskad hårväxt med världens äldsta hårborttagningsteknik - trådning

Har du oönskad hårväxt i ansiktet som du vill bli av med? Vill du använda dig av en teknik som inte skadar huden och som håller länge efter en behandling? Då ska du prova trådning! Det är ett effektivt sätt att avlägsna hår i ansiktet.

 

  • Effektivt och snabbt sätt att ta bort oönskade hår
  • Långvarigt resultat likasom vaxning
  • Få silkeslen hy efteråt


 


Om upplevelsen - Trådning:

Trådning är världens äldsta hårborttagningsteknik och används för att ta bort oönskad hårväxt i ansiktet. Med hjälp av en tråd glider man över huden och drar upp hårstråna från roten. Hårstråna behöver inte heller vara särskilt långa för att man ska kunna ta bort dem. Du får en renare och jämnare hy i jämförelse med många andra tekniker.

Om man jämför trådning med vaxning så är trådning mycket mer skonsamt för huden. Vaxning förstör blodkärlen, när vaxet slits bort följer hudens fettlager med och det bidrar till fler rynkor. Genom att tråda masserar huden istället och den blir mycket mjukare. Områden som är vanliga att kvinnor trådar är överläpp, haka och ögonbryn. Men det går att tråda hela ansiktet. Många som använder sig av trådning tycker att sminket sitter bättre på huden för att de inte finns några fjun som sminket kan fastna i.

 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Trådning
Dela din upplevelse