✔ 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT!

Segwaytur Stockholm för två

Segwaytur Stockholm för två

st
Välj en variant i listan.
1.190 kr
LÄS MER OM UPPLEVELSEN PÅ DIN ORT:
Alla Stockholm Malmö
Välj en variant i listan.
Upplevelsepresenter

  

Viktig information
Bekväma skor rekommenderas. Minimilängd 140cm
Orter:
Stockholm, Malmö
Antal deltagare
Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
Vår och Sommar
Varaktighet
Cirka 2 timmar

Upptäck fantastiska, kända platser med en segwaytur i Stockholm

Vill du upptäcka Stockholm på ett snabbare och mer effektivt sätt? Gör det på segway tillsammans med en guide. Välj på segwaytur Stockholm, Södermalm eller Djurgården och lär dig mer om stadens historia och upptäck fantastiska platser att besöka igen.

 

✔ Segwaytur - snabbt, smidigt och enkelt

✔ Lär dig mer om staden och upptäck spännande platser

✔ Susa förbi kända gator, torg och sevärdheter

 


Om upplevelsen - Segwaytur i Stockholm:

Att upptäcka Stockholm på Segway är både snabbt, roligt och effektivt. Här i Stockholm har vi tre olika turer att välja på; Stockholm, Södermalm och Djurgården. Under dessa turer kommer du få upptäcka kända gator och torg, titta på sevärdheter och höra roliga historier från din guide. Innan vi drar iväg kommer du att få öva på att manövrera din segway så du känner dig bekväm med det. Tips är att ha bekväma skor på dig eftersom vi kommer stå under längre perioder och självklart finns det tid till bensträckare.

Segway tur i Stockholms stad:

Under den här turen kommer du att få se en stor del av Stockholm. Vi kommer börja med att slingra oss genom smala gränder och kullerstensgator förbi Stockholm slott, och på andra sidan vattnet ligger Grand Hotell och Skeppsholmen med fina parkvägar, mindre stigar och en fantastisk utsikt över Stockholm - Södermalm, Djurgården och Östermalm. När vi beger oss tillbaka kommer vi passera Kungliga Operan på Nybroplan, Riksdagen på Helgeandsholmen och Stadshuset med dess tre kronor i topp på Kungsholmen. Efter dessa två timmar har du glidit fram längs gator ingen bil kan komma åt, sicksackat mellan stressade gatutrafikanter och kört om cyklister.
 

Upplev Södermalm på en Segway:

Men en segwaytur på Södermalm kommer du få upptäcka den bohemiska stadsdelen full av hipsters och historiska platser. Med en segway tar du sig snabbt och smidigt upp för backar som annars skulle få dig att pusta o frusta. Turen börjar i Gamla Stan och vi fortsätter sedan mot Fjällgatan; före detta galgbacke, idag en underbar utsiktsplats. Det är en vy att avundas. Sedan sicksackar vi oss vidare mot Vitabergsparken som är en av Stockholms vackra trädgårdsparker med ett cirklande promenadstråk och ett snirklande system av gångar som leder upp till parkens högsta punkt. När vi beger oss tillbaka mot kullerstensgatorna i Gamla Stan kommer vi passera den omdebatterade Slussen och här byts grönskan ut mot hård asfalt. Södermalm erbjuder avslappnade, familjevänliga och populära matställen sammanflätade med historiska platser, Stockholms största ö har verkligen något för alla.
 

Djurgården runt på Segway:

Djurgården har lite av allt, från glamorösa, palatsliknande byggnader på Strandvägen till gröna, frodiga alléer, en av Stockholmarnas favoritplatser. Med segway är det enkelt att upptäcka en av de största öarna i Stockholm. Under den här turen kommer vi att stanna och lyssna på berättelser vid Kungliga Nationalstadsparken, öns många museer och andra historier om önska svenskar som spenderat tid här. Vi börjar på den västra sidan dör du får se några av stans mest populära turistattraktioner - nöjesparken Gröna Lund, Vasamuseet och friluftsmuseet Skansen. Efter det bär det av österut där vägarna, omgivningen blir tystare och anlägga trottoarer blir till jordtrampade gångvägar och grusiga stigar. Vi kommer allt närmare naturen helt enkelt. Om du har tur kanske du till och med får se ”vilda” djur som hästar, kossor, får och fåglar. Tänk att ett sådant stort grönområde finns mitt i stadskärnan, vi kallar det för Stockholms gröna hjärta.
 

  • ✔ Hemleverans inom 1-2 dagar
  •  Fri frakt vid köp över 500:-
  • ✔ E-Postleverans inom 5 min
  • Gratis och extra miljövänligt
  • ✔ 3 års giltighetstid
  • Något att se fram emot
  • ✔ Grymmaste priserna
  • Köp nu. Betala sen 
Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

Kampanj -15%
Flyg Luftballong (1)
Flyg Luftballong
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.039 kr 2.395 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Room Escape (18)
Room Escape
Stockholm, Göteborg, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund
Från 395 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana
Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Från 495 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil
Smögen
Från 2.495 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Vindsurfing
Vindsurfing
Stockholm, Malmö
Från 899 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Klippklättring
Klippklättring
Blekinge
Från 1.395 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev