Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Saltspa

Saltspa

Från 299 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Undvik att äta strax före behandlingen Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett spabesök

Välkommen in i ett saltrum med avslappnande och helande effekter

  • Salt har otroligt många bra egenskaper och med en saltspa-behandling stärks även ditt immunförsvar och du kommer känna dig piggare och gladare efteråt.


  • Bli piggare och gladare med en saltbehandling 
  • Salt och ljus har otroligt många positiva effekter på kroppen
  • Sitt bekvämt och känn dig avslappnad

     


Om upplevelsen - Saltspa: 

Med ett rum täckt av bergssalt från golv till tak kommer du både att känna dig avslappnad, piggare och gladare när du går härifrån. Salt är antiseptiskt, antibakteriellt och förstör visrus, svampar och bakterier, därav stärker kroppens immunförsvar.

Under vintern när bristen på solljus är som värst, blir många nedstämda och trötta så varför inte kombinera saltbehandlingen med ljusterapi?

Ljuset är 10 gånger starkare än ett välupplyst kontorsrum och tillgodoser ditt ljusbehov. Såsom solen, stimulerar ljuset våra må-bra-hormoner och gör oss gladare, piggare och harmoniska.

Eftersom rummet är klätt med salt är det en perfekt miljö för ljusterapi eftersom ljuset reflerkteras som på gnistrande snö. För att få optimal effekt bör man utsätta så mycket hud som möjligt för ljus och salt, så vi rekommenderar att du har på dig lätta kläder som linne och shorts.

Du sitter bekvämt i vilstolar med diskret, meditativ musik i bakgrunden och andas in saltet i luften som fylls på av en saltgenerator. 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Saltspa
Dela din upplevelse