Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Room Escape Stockholm
Kampanj
-20%

Room Escape i Stockholm för två

(18st omdömen) Läs alla
632 kr 790 kr
st
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Örebro, Jönköping, Norrköping, Linköping, Lund, Västerås Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns Från 12 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 60 till 90 minuter Viktig information 2-6 personer per rum. Om två personer ska spela tillsammans krävs en tvåpersoners-biljett.

Room Escape i  Stockholm - Ta dig ut medans klockan tickar

I centrala Vasastaden i Stockholm hittar du Escape Rooms som kommer att öka din puls och ditt adrenalin rejält. Förbered dig på en upplevelse du sent skall glömma. Här måste du tänka snabbt, lösa gåtor och uppdrag med hjälp av de ledtrådar som du kan hitta.

 

✔ Stort utbud av Läskiga, spännande och mystiska temarum 

✔ Samarbeta kreativt med ditt team medan ni kämpar för att ta er ut i tid

✔  Ett äventyr för alla. Ta med vänner, familj eller kollegor

 

Om upplevelsen - Room Escape i Stockholm:

I centrala Vasastaden i Stockholm hittar du rummen som kommer att öka din puls, ditt adrenalin och som kommer ge dig en upplevelse du sent skall glömma. Här måste du tänka snabbt, lösa gåtor och uppdrag med hjälp av de ledtrådar som du kan hitta. Det gäller att hålla huvudet på skaft och att samarbeta med sina lagkamrater, för ni vill väl ta er ut ur rummet innan tiden är ute? Upplevelsen är nästan för alla och det finns olika nivåer att välja på, frågan är bara om du vågar?
 

Escape Room - Natt på Museet:

Hissen går sönder och skenar nedåt och ni vaknar upp i museets kolsvarta källare. Du och dina medspelare börjar leta efter en väg ut och efter ljus som ni kan tända. Men ju mer ni rör er bort från hissen, desto mer märkliga föremål känner ni. Mystiken ökar ju mer tiden går, lyckas ni ta er ut eller blir ni fast i den mörka energins grepp för alltid?
 

Escape Room - SAW :

Du vaknar upp i ett dunkelt rum och känner att det börjar sippra in gas i rummet. En bandspelare med en förvrängd röst förklarar för er att ni är här för att betala tillbaka för alla onda gärningar och spelets regler. Nu gäller det att vara snabba, för snart når gasen en dödlig nivå och tiden är knapp. Tick, tack…
 

Escape Room - Cell

Du och dina medspelare upptäcker att ni sitter fängslade med ögonbindel i varsin cell och nu börjar cellerna fyllas med rök. Det är oviktigt hur ni hamnade där för nu är fokus på att ni måste ta er därifrån! Tiden är knapp och ni måste skynda er för vakterna är påväg! För att ta er därifrån måste ni samarbeta, för ni vill väl att alla ska komma ut i friheten och ingen kamrat lämnas kvar åt ett grymt öde.
 

Escape Room - Sherlock

Du och dina medspelare befinner er i ett rum där ni plötsligt möts av Dr Watson som behöver er hjälp för att rädda Sherlock Holmes. Han sitter tydligen fängslad och tiden börjar rinna ut! Nu hänger allt på er och ni måste samla ihop bevis som kan rentvå Sherlock innan det är försent. Lyckas ni inte, skickar ni honom mot sin avrättning eftersom hans straff resulterar i hängning…

✔ Val av rum görs vid tidsbokningen för respektive ort efter köpet. följ anvisningar i värdebeviset. Smidigt och enkelt!Hur fungerar Room Escape?

Upplevelsen är baserad på ett dataspel med samma namn där uppdraget är att genom att samla ihop olika ledtrådar, lösa olika pussel och klurigheter ta sig ut ur rummet innan tiden tar slut. Det är en perfekt teambuildingaktivitet där du tillsammans med en grupp blir inlåsta i ett rum och ska under tidspress lösa olika uppdrag för att kunna ta er ut ur rummet. Klarar ni inte av uppdragen kommer ni inte vidare i spelet.

Vad ska man ha på sig under upplevelsen?

Vi rekommenderar bekväma kläder, men val av klädsel är helt fritt. 

Hur lång tid tar Room Escape?

Ni har totalt en timme på er att lösa uppgiften i rummet. Men räkna med lite extra tid innan och efter upplevelsen. 

Hur många personer kan man vara i varje rum?

Det beror på vilken bana eller rum man spelar, men det optimala antalet är mellan 4-5 personer.

Vad händer om man fastnar i något moment i rummet?

Alla rum är kameraövervakade av säkerhetsskäl och även för att på ett effektivt sätt kunna hjälpa ett sällskap som fastnat i något moment. 
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
18 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Room Escape
Simon Roligt som tusan Detta var en väldigt rolig upplevelse och ett roligt sätt att avsluta helgen på! Rekommenderar sherlock Holmes rummet, klurigt och spännande!
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj
-20%
Flyg Luftballong
Flyg Luftballong för två
(1) +23
Stig långsamt upp i luften högt över både trädtopparna och hustak. Upplev stillsamheten i en luftballong.
Från 4.152 kr 2.595 kr
Läs mer
Hoppa Fallskärm
Hoppa Fallskärm
(16) +3
Följ med upp i flygplanet och upplev känslan av att falla fritt innan skärmen vecklas ut och du får njuta av vyn.
Från 2.875 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Höghöjdsbana
Höghöjdsbana för två
+18
Tillbringa en dag på en höghöjdsbana. Det perfekta sättet att utmana sig själv och ha kul med vänner eller familj.
Från 792 kr 495 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Westernridning
Westernridning
+1
Det är något speciellt med westernridning. Upplev stilens historia och sättet ryttare verkligen kommer i kontakt med sina hästar.
Från 1.840 kr 1.150 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Kurs i vilda ätbara växter
Kurs i vilda ätbara växter för två
+1
I moder natur finns det många ätbara växter. Lär dig allt om vilka ätbara växter som man inte får missa under skogspromenaden.
Från 558 kr 349 kr
Läs mer
Kampanj
-20%
Bushcraft kurs
Bushcraft kurs för två
+1
Lär dig allt om livsviktiga friluftstekniker som kommer att förhöja din upplevelse ute i naturen tillsammans med erfarna friluftsledare.
Från 1.038 kr 649 kr
Läs mer