Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Peruansk matlagningskurs
Kampanj
-25%

Peruansk matlagningskurs

1.087 kr 1.449 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
 • Peruansk matlagningskurs
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3,5 timmar

Upptäck det Peruanska köket 

Om du är nyfiken på Ceviche, Nikkei och Peruansk Streetfood så har du hittat rätt. Som den sydamerikanska matmecka Peru är bjuds det på flera smaksensationer med råvaror som du får lära dig att hantera. Ta plats i köket och lär dig allt om Perus matkultur och hur du lyckas att sätta smakerna rätt. Välkommen till matlagningskursen i Stockholm. 

 • Välj mellan sex olika maträtter från det Peruanska köket
 • En matlagningskurs tillsammans med engagerade kockar
 • Unik trerättersmeny med efterrätt lagad av dig i Stockholm 
  sydamerikanska


Om upplevelsen - Peruansk matlagningskurs:

Med råvaror som potatis, majs, quinoa och kakao och influenser från både Europa, Afrika och Asien har Perus matlagningskultur växt sig allt mer populär och nu får du chansen att ta dig an nationalrätten Ceviche eller varför inte traditionell Peruansk streetfood? 

Upplevelsen börjar med att den professionella kocken välkomnar dig till kursen. Här får du snöra på dig förklädet och göra dig bekant med receptet som står på menyn för dagen. Känn hur dofterna sprider sig i rummet när du steg för steg närmar dig den färdiga rätten. Den professionella kocken finns vid din sidan under hela kursen och ger dig tips och råd för att du ska lyckas med din rätt. Förutom att du får lära dig laga mat får du även ta del av Perus kultur genom bilder och härliga berättelser. Här är kursen som kommer att få dig som inte besökt landet ännu att vilja resa dit och dig som varit i Peru att längta tillbaka. 

Innan kurstillfället får du bestämma vilket av de sex olika mat-teman som just du vill lära dig mer om. De olika teman som du kan välja mellan är följande: 

Ceviche - lär dig hemligheterna bakom en riktigt bra Ceviche, Perus stolthet. Lär dig laga tre olika rätter av Ceviche i olika tappningar med tigermjölk som den hemliga ingrediensen. Spännande, eller hur?

Nikkei - vad händer när du slår ihop traditionella råvaror som potatis, chili och majs med japansk soja, sesamolja och ingefära? En Nikkei! En både vacker och god maträtt som du inte vill missa.

Peruansk streetfood i mat och bakverk - ta del av godheter när du får testa på att själv laga mat och bakverk från restaurangerna på Perus gator. Självklart får du smaka på ditt verk när du är klar!

Peruansk streetfood - här får du lite av allt. Peru är känd för sin streetfood där du hittar allt från rostade majskolvar med fetaost och jordnötssås till Cassava stripes med chili amarillo créme. Perfekt om du vill testa på lite av allt. 

Peruansk matlagning (på enkel spanska) - lär dig spanska medan du lär dig laga mat - den perfekta kombinationen för att få den ultimata upplevelsen av Peru. Du kommer att få lära traditionella rätter med recept på både svenska och spanska. 

Peruansk vegetarisk kurs - inspireras till nya maträtter under den vegetariska kursen där traditionella rätter står på menyn. Lär dig lyckas med både färgrika, näringsrika och välsmakande rätter. 

*Du väljer tema efter köpet. Vilka teman kan jag välja mellan?

Du väljer vilket tema som du vill gå i samband med bokningen. De teman du kan välja mellan är Ceviche, Nikkei, Peruansk streetfood i mat och bakverk, Peruansk Streetfood och Peruansk matlagning, Peruansk vegetarisk kurs. 

Får man äta den mat man lagat?

Ja, när alla i gruppen lagat maten kommer ni att sätta er och avnjuta den mat du precis lagat. 

Finns det ett vegetarisk alternativ?

Ja, i den här upplevelsen kan du välja att gå på den vegetarisk matlagningskursen för att få inspiration och lära dig mer om det gröna köket
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Peruansk matlagningskurs
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 375 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer