Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölvandring

Ölvandring

(3st omdömen) Läs alla
Från 695 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar viktig information 20-års åldergräns

Upplev krogar, drick god öl och hör intressanta historier under en unik ölvandring

Följ med på en rundtur bland krogar och pubar för att prova noga utvalda ölsorter. Våra guider brinner verkligen för öl och leverera förstklassiga upplevelser och det märks verkligen när du går en av våra underhållande stadsvandring genom stadens ölvärld, hela vägen från förr till nu. 


  • Lyssna på spännande anekdoter från den kunniga guiden
  • Du ges tid att njuta av god öl och den härliga atmosfären
  • Har du några funderingar kring öl? Din guide har svaren

     


Om upplevelsen - Ölvandring:

Din minst sagt kvalificerade guide kommer att ta dig på en trevlig promenad genom staden. Du kommer att få lyssna till spännande historier och upptäcka platser med betydelse för stadens ölliv. Du får även smaka på öl från några framstående microbryggerier med lokal förankring samtidigt som guiden berättar mer om ölsorterna ni provar och lär er mer om provningsmetodiken. 

Antalet ställen vi besöker varierar mellan de olika städerna. Därför specificeras inte exakt hur många sorters öl vi testar, eller hur många stop vi gör på vägen, men vi lovar att vi oavsett gör allt för att sätta samman en så bra rundtur i den staden du väljer. Allt för att upplevelsen ska bli så rolig och minnesvärd som möjligt. Du kan läsa mer om vandringarna i de olika städerna på våra lokala sidor. 

Bokning av stad görs av dig eller presentmottagaren efter köpet. Följ anvisningarna i värdebeviset. Smidigt och enkelt.FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
3 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölvandring
Marie Samulsson, 18 april 2017 15:45 Givande och spännande Givande och spännande promenad om historia öl och Mikrobryggerier i Göteborg samt en utmärkt guide Simon
Dela din upplevelse