Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Masterclass i Whisky
Kampanj
-25%

Masterclass i Whisky

1.087 kr 1.449 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns 18 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar Viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före whiskykvällen. Undvik parfym & starka dofter.

Njut av en whiskyupplevelse i världsklass

Upplev en högklassig whiskykväll där du får ta del av lyxiga whiskysorter i mysig och elegant miljö. Den här kvällen är för whiskyentusiasten som vill fördjupa sig i aromerna och avnjuta en kväll bland enastående flaskor och smaker. Med fyra olika teman, där du själv väljer vilket du vill testa för kvällen, blir detta en whiskyupplevelse du sent kommer glömma.

  • Prova på att blanda din egna cocktail
  • Fördjupa dig i whiskyns värld
  • En exklusiv kväll i eleganta lokaler i Stockholm


Om upplevelsen - Masterclass i Whisky:

Under den här högklassiga whiskykursen får du ta del av exklusiva whiskysorter som ger dig en unik inblick i dryckens historia. Tillsammans med kvällens whiskyexpert får du lära dig allt om whisky och så klart, provsmaka!

Upplevelsen börjar i de exklusiva lokalerna i de centrala delarna av Stockholm där kvällens whiskyexpert välkomnar dig. Här blir du serverad en välkomstcocktail medan du i lugn och ro får ta plats intill ett av salongens bord. Inför kvällen får du välja bland fyra olika teman, där varje tema har en speciell inriktning inom whiskyns värld. Beroende på vilket tema du väljer kommer du få en introduktion av de utvalda whiskysorterna.

Kvällens expert berättar mer om tillverkningsprocessen och historien bakom varje flaska för att du sedan ska få provsmaka de tre utvalda whiskysorterna.

Avslutningsvis får du även testa på att göra din egna cocktaildrink baserad på de olika sorterna av whisky du smakat. Upplev kvällen som får alla whiskyälskare på fall!

 

Team att välja mellan:

Nikka & Suntory Rare Series
Få en inblick i två av de största och äldsta whiskydestillerierna i Japan - Nikka och Suntory. Tas med på en resa genom whiskyhistorien i Japan.

Around the world in whisky
Ta den unika möjligheten och lär känna whisky från hela världen. Upplev smakskillnaden och ta del av hur de olika länderna ser på produktion och tillverkning. Där finns både Pappy RIP och Macallan med på drinklistan.

Chichibu Distillert Tour
Om du vill ligga i framkant när det kommer till whisky ska du testa Chichibu, destilleriet som är Japans minsta men kanske mest kraftfulla just nu, med produkter som säljer slut på nolltid. Under det här temat får du en inblick i det prisbelönta destilleriet.

Shinshu Mars Distillery Tour
Det här är temat för whiskyentusiasten som är nyfiken på hur tillverkningen faktiskt går till i det högsta destilleriet i Japan. På grund av de låga temperaturerna i bergen påverkas metoden för att lagra whiskyn på fat, men hur? Lär dig allt om den sällsynta whiskysorten.

 Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Masterclass i Whisky
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Brunchkryssning
Brunchkryssning
(3) +3
Upplev känslan att koppla av i fantastiska skärgårdsmiljöer samtidigt som du njuter av en utsökt brunchbuffé.
Från 375 kr
Läs mer
Kampanj
-30%
Ölprovning
Ölprovning
(25) +14
Testa olika sorter av öl under vår provning av utvalda ölsorter med tilltugg. En härlig provningsupplevelse för alla.
Från 384 kr 549 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning
(17) +13
Härliga kombinationer av vin och ost under en smakrik, intressant och trevlig vinprovning. En upplevelse i världsklass.
Från 487 kr 649 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Middag i Mörker
Middag i Mörker
+1
Upplev den unika upplevelsen med att äta middag i totalt mörker.
Från 749 kr 999 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Sip and paint
Sip and paint
+5
Med pensel i ena handen och din favoritdryck i den andra gör Sip and Paint dig den perfekt upplevelsen för den kreativa.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer
Kampanj
-25%
Matvandring
Matvandring
(4) +3
En kulinarisk dag för den matintresserade där guiden tar dig till olika restauranger och berättar historien bakom de olika maträtter som erbjuds.
Från 374 kr 499 kr
Läs mer