Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ljusterapi

Ljusterapi Västerås

299 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Undvik att äta strax före behandlingen Orter Stockholm, Västerås Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett spabesök

Sola säkert i standrelaxen med ljusterapi i Västerås

Solens strålar gör människan pigg och glad samt ger oss mer ork och energi i vardagen. Hos oss på Tallmätargatan kan du uppleva sommaren hela året om. Luften är 28° varm och det fläktar en skön ljummen vind. 


  • Känn hur värmen och ljuset får dig att slappna av
  • Dröm dig bort till paradiset för en stund
  • Ljuset stimulerar hjärnans må-bra-hormoner

     


Om upplevelsen - Ljusterapi i Västerås:

Som alla vet har solljuset en positiv inverkan på oss människor och under höst och vinter bli många därför mer nedstämda och trötta. Så med en skön stund i vår solmiljö kommer du känna dig gladare och ha mer energi och ork.

Solljuset ligger på en säker och kontrollerad nivå som uppfyller alla myndigheternas krav. De båda solsimulatorerna har solens hela spektrum och ger både ljus och skön värme. Ta på dig linne, shorts och solglasögon, ta med badtofflor och en stor handduk att ha i stolen.

Känn hur ljuset värmer ditt ansikte och din kropp och hur du kan slappna av. Ljuset stimulerar må-bra-hormonen i hjärnan och gör dig på bättre humör.

Du sitter i en skön vilstol med fötterna i sanden och en uppfriskande alkoholfri drink i handen. Dröm dig bort till ett tropiskt paradis och låt lugnet skölja över dig när du hör vågorna slå mot sandstranden och känner en ljum vind fläkta i ditt hår. FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ljusterapi
Dela din upplevelse