Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Italienska Köket - Matlagningskurs

Italienska Köket - Matlagningskurs

Från 1.095 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 3 timmar viktig information Var noga med att tvätta händerna innan kursen börjar.

Lär dig laga klassiska italiensk mat som ett proffs

Älskar du italiensk matlagning och vill lära dig allt du kan för att briljera i köket? Här har vi kursen för dig. Italienska köket har väldigt varierade smaker och områden och i denna kurs kommer vi lära dig några roliga klassiker.

 

  • Bli proffs på klassiska italienska rätter
  • Lär dig laga italiensk mat tillsammans med en italiensk kock
  • Briljera med dina nya kunskaper inför dina vänner

     


Om upplevelsen - Italiensk matlagningskurs i Stockholm:

Välkommen till matstudion på Ekhagsvägen i Stockholm, under denna kurs kommer du få laga middagen tillsammans med vår italienska kock Silvano Ilardo. Det italienska köket beskrivs ofta felaktigt som ett kök. Varje region, och ibland stad, har sin specialitet. Här har vi samlat det bästa från hela landet för att lyfta din matlagning till en helt ny nivå.

Kvällen börjar med enklare antipastirätter. Antipasti är en aptitretare, en förrätt, som kan bestå av prosciutto e melone, caprese eller frutti di mare. Gemensamt för alla antipastirätterna är att de är lätta att laga och har ganska få ingredienser. En caprese är en tomatsallad med basilika, vitlök, olivolja och svartpeppar. Det viktiga med "enklare" rätter är att sätta alla smaker och detaljer i dem, vilket Silvano kommer hjälpa dig med.

Ni kommer laga några klassiska rätter som pasta Vongole, Saltimbocca och Tiramisu. Volgole är en pastarätt från södra Italien bestående av chili eller peperoncino – den italienska chilin, hjärtmusslor, vitt vin och olivolja. Saltimbocca är en rätt gjord på kalv, rätten har sitt ursprung i områdena kring Rom. Kalven smaksätts med salvia och rökt skinka, ibland marineras även köttet i rött vin innan stekning. När vi är klara med varmrätterna kliver vi över till efterrätten. Här bjuds det på Tiramisu; italienska kex som dränks i starkt kaffe, mascarpone och zabaione. Den lätta och luftiga efterrätten är hämtad från de nordöstra provinserna, Veneto och Friuli Venezia Giulia. 

Efter denna kurs kommer du kunna laga klassisk italiensk mat som ett proffs. Visa dina nya kunskaper med en bjudning tillsammans med dina vänner. 
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Italienska Köket - Matlagningskurs
Dela din upplevelse