Höghöjdsbana Rättvik för två

Höghöjdsbana Rättvik för två

st
Välj en variant i listan.
620,00 kr
Upplevelsepresenter


 

Viktig information
Viktgräns på 120 kg. Öppet i sol som regn.
Orter:
Göteborg, Uppsala, Örebro, Linköping, Norrköping, Karlstad, Luleå, Sundsvall, Borås, Kalmar, Ängelholm, Skövde, Åhus, Habo, Rättvik
Antal deltagare
Upplevelsen är för två personer och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare
Åldersgräns
Vår rekommendation är från ca 10 år.
Tillgänglighet
April - November
Varaktighet
Cirka 1,5 - 2 timmar

Tänj dina gränser med de fantastiska Höghöjdsbanorna i Rättvik

Här i Rättvik vid Rättviks camping i härlig tallskog kan du hitta vår fantastiska äventyrs- och klätterpark. Vi har sex äventyrbanor med olika hör och svårighetsgrad. Varje bana har en färg som berättar vilken typ av svårighetsgrad den har. Vågar du klättra upp högt bland träden och utföra utmaningarna.

 

 • Olika minimilängd för maximal säkerhet
 • Åk över till den stora skogen på Nyheden med vår 140m långa zipline
 • Utmana dig själv på en höjd och svårighetsgrad du är bekväm med

   


​Om upplevelsen - Höghöjdsbana i Rättvik:

Vi har delat in alla banorna i olika färgkoder för att göra det lättare för dig att hitta rätt bana för den utmaningen du vill anta. Garderingen går från orange som är parkens absolut lättaste bana, ljusgrön, mörkgrön, blå och röd som är parkens svåraste och högsta bana. Det finns ingen åldersgränds på banorna men däremot finns det en minimilängd på varje för att garantera att man når och att det är säkert.


Här kan du läsa mer om varje bana:

Lillebror:
Vår absolut lättaste bana, orange. Den passar för parkens minsta besökare och som förälder kan du gå med på marken och hjälpa till om det skulle behövas. Den här banan har en minimilängd på 80cm, innehåller nio spännande hinder och avslutas med en kortare Zipline.

Premiär:
Ljusgrön, som också betyder att detta är en enkel bana. Det är den perfekta nybörjarbanan och passar för både stora och små. Här kan du testa på hur systemet fungerar på de fem olika men roliga hindren. Här finns det dock ingen zipline att prova och minimilängden är 110cm.

Imse Vimse:
Här har vi en annan ljusgrön bana som också den är ganska enkel. Vi skulle kalla denna banan för spektakulär med utmanande hinder. Du kommer bland annat få klättra förbi spindelns nät, glida fram på en stor kokosnöt och avsluta med en 65 meter långa härlig zipline.

Tuffing:
Vår mörkgröna bana passar bra för hela familjen och har men minimilängd på 110 cm. Banan har åtta relativt enkla hinder som startar med en hängbro över anländande husvagnar och husbilar. Det finns också två spännande ziplines. Även om hindren inte är så svåra så börjar det blir rikligt med luft under fötterna.

Nyheden Express:
Vill du uppleva rikligt med spänning kan vår blå bana passa dig utmärkt. Detta är nämligen en av våra häftigaste banor. Efter den långa 140 meters turen på vår zipline över till den stora skogen på Nyheden fortsätter banan med sju utmanande hinder. Nu kan vi prata på att det är högt upp bland träden. Här har vi en minimilängd på 140cm.

Helt Slut:
Har har vi vår absolut svåraste och högsta bana, den röda banan. Det här är en kort men väldigt tuff och utmanande bana som innehåller fem riktigt tuffa hinder där det enda du kommer vilja är att komma ner på marken igen. Ner kommer du att komma men det gör du via vår quickjump som garanterat kommer ge dig ett härligt pirr i magen.

 • ✔ Fri frakt vid köp över 500:-
 • Hemleverans av box, 1-2 dagar 
 • ✔ E-Postleverans inom 5 min
 • Gratis och extra miljövänligt
 • ✔ 3 års giltighetstid
 • 45 dagars öppet köp
 • ✔ Grymmaste priserna
 • Köp nu. Betala sen 
Skriv vad du själv tycker om upplevelsen

Liknande upplevelser

Flyg Luftballong (1)
Flyg Luftballong
Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Borås, Enköping, Falköping, Helsingborg, Högsäter, Lidköping, Lund, Sjöbo, Skövde, Trollhättan, Uddevalla, Uppsala, Varberg
Från 2.395,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Segwaytur
Segwaytur
Stockholm, Malmö
Från 595,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Surfa med Efoil
Surfa med Efoil
Smögen
Från 2.495,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Bowling
Bowling
Örebro
Från 360,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
Spela in din egen Musikvideo
Spela in din egen Musikvideo
Göteborg
Från 2.495,00 kr
Välj en variant i listan.
Köp
Läs mer om upplevelsen här
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev