-20% PÅ ALLT | GÄLLER EJ REDAN RABATTERADE UPPLEVELSER

Ange rabattkod lon20 i kassan | TID KVAR:

Alla hjärtans dag present - Upplevelser för er två

no-title

Alla Hjärtans Dag är årets mest romantiska dag och ska självklart firas tillsammans med den du älskar. Det är en dag där ni förtjänar att hitta på någonting alldeles extra tillsammans och få tid till att njuta av varandras sällskap. Vi tycker att detta görs bäst under en härlig middagsupplevelse tillsammans, eller en skön spa upplevelse där ni kan slappna av tillsammans.

En Romantisk Middag för Två:

Ät en riktigt god middag tillsammans med Restaurang för Två där er förstklassiga service visar er till ett bord med varsin meny där ni får välja rätt fritt. Upplevelsen gäller på över 200 restauranger i landet.

Vill ni unna er något riktigt extra så erbjuder Sveriges Bästa Bord er ett magiskt besök på en riktig lyxrestaurang. Här kan ni se fram emot en gastronomisk upplevelse utöver det vanliga. Och ska inte Alla Hjärtans Dag vara något alldeles speciellt?

SPA upplevelse och Massagekurs för Två:

Upplev en riktigt avkopplande och skön stund tillsammans i vår SPA Upplevelse för Två. Den ger er tillgång till ett stort antal spaanläggningar med bad och bastu runt om i Sverige. Här ges ni tid att njuta av stunden i varandras sällskap.

Om ni verkligen vill rå om varandra så välj en Privat Massagekurs för Par där ni lär er att ge varandra en riktigt skön massage. Er egen professionella massageterapeut lär er flera effektiva och enkla massagetekniker att utföra på varandra. Och vad känns bättre än när din älskling lägger händerna på dig?

 

Kolla in fler Alla hjärtans dag-presenter  

 

1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev