Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ginprovning

Ginprovning

Från 595 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Läs mer om upplevelsen på FLERA ORTER
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före ginprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Följ med in i ginets smakrika värld under en härlig ginprovning

Visste du att gin uppfanns på 1600-talet och användes för att medicinera personer med gallsten och njurproblem? Så var det! Men idag använder vi gin i ett helt annat syfte, framförallt till drinkar. Välkommen på en intressant och lärorik ginprovning!
 

  • Prova flera olika ginstilar och jämför smaken
  • Hör om ginets historia
  • Upplev skillnaderna mellan ginsorterna i både smak och doft

     


Om upplevelsen - Ginprovning:

Gin är en destillerad spritdryck med smak av enbär som produceras främst i England. Drycken har spridit sig över hela världen och är idag mer populär än den någonsin varit. De två mest klassiska drinkarna med gin som huvudingrediens är gin & tonic och Dry Martini. Men det finns såklart flera goda drinkar gjorda på gin.

Under provningen kommer du att få prova upp till fem olika ginstilar som både är enkla och grundläggande men även sorter som har mer spännande doft och smak. Du kommer också att få höra berättelser om ginets historia och lagarna som gäller vid framställning av gin. Du får även smaka på olika tilltugg som ska framhäva ginet på bästa sätt.

Vi kan garantera att du kommer ha lärt dig otroligt mycket efter denna provningen. Kanske har du fått upp ögonen för drycken eller hittat nya toner och smaker som du gillar bättre. Provningen passar både för dig som redan är ett stort fan av gin men också för dig som nyligen börjat experimentera med drycken. Välkommen!FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ginprovning
Dela din upplevelse