Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Exklusiv Whiskyprovning
Kampanj -20%

Exklusiv Whiskyprovning

(1st omdömen) Läs alla
Från 876 kr 1.095 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar viktig information Vi rekommenderar att inte dricka alkohol före whiskyprovningen. Undvik parfym & starka dofter.

Prova fem Exklusiva, svårfunna Whiskyskatter

Alla har sin favoritwhisky. Men det här är kvällen då du får din favorit testad, för det är inte en ovanlighet att lämna vår whiskyprovning med en nyupptäckt favorit. Whiskyn kan vara lätt, den kan vara kraftfull, rik på både stora och små smaker, men den är alltid elegant! Vi kommer att upptäcka den tillsammans.
 

  • Prova fem exklusiva whiskysorter, alla värda över 1000kr per flaska
  • Smaka på whisky från svårfunna och nedlagda destillerier
  • Vår dedikerade, kunnige sommelier leder provningen

     

Om upplevelsen - Exklusiv Whiskyprovning:

För att hålla vår whiskyprovning exklusiv, så kommer du att få prova hela fem whiskysorter, samtliga med ett flaskpris som överstiger 1000 kr. Känslan av lyx kommer att infinna sig redan när den första flaskan, en av våra svårfunna skatter, öppnas med ett “plopp”.

Vår whiskyexpert inleder med en levande berättelse om whiskyn, och reder ut både whiskyvärldens begrepp och dryckens historia. Vi kommer att titta nära på några sorter som är mycket vällagrade, dyra och dessutom riktigt svårfunna. Du får testa på ett par riktiga prestigemärken, de kommer med ett antal år på nacken, de har lagrats väl och de är alla skatter som vi funnit. Några av dem kan komma från nedlagda och bortglömda destillerier och vara en av de sista av sin sort.
  

Hur går en whiskyprovning till?

Varje provning är unik. Men i stora drag handlar det om att göra en analys av drycken, whisky i detta fall. Man analyserar färgen, doften och självklart smaken. Under provningens gång är det vanligt att man jämför de olika dryckerna mot varandra och hittar skillnaderna och de små subtila smak nyanserna i respektive dryck. Man använder sig utav speciella whiskyprovarglas under provningen, för att det ska ge dig som provar whiskyn en maximerad upplevelse av framförallt doften.

Hur lång är den exklusiva whiskyprovningen?

Provningen är ca 2 timmar lång och under den tiden får du prova fem fantastiska whiskysorter och lär dig mer om drycken.

Hur förbereder jag mig bäst för en provning?

Du behöver inte göra något särskilt inför provningen, men vill du komma extra förberedd kan du alltid läsa på om hur en provning går till. Inför provningen rekommenderar vi att du äter något lätt så du inte kommer dit på tom mage. På själva provningen rekommenderar vi att ni inte bär för starka dofter i form av parfym och inte dricker någon annan alkoholhaltig dryck innan själva provningen. Detta då det kan påverka både smaklökarna och luktsinnet. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är:
1 omdömen
Skriv vad du tycker om upplevelsen
Exklusiv Whiskyprovning
Janne Björklund En fantastisk upplevelse En fantastisk upplevelse. Kan verkligen rekommendera den Exklusiva Whiskeyprovningen! En resa väl värd tiden och pengarna
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser

Kampanj -30% Ölprovning
Ölprovning (22) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Helsingborg, Gävle, Karlstad, Växjö, Vimmerby, Södertälje, Eskilstuna
Från 384 kr 549 kr
Icebar och Middag för två
Från 740 kr
Ost och Vinprovning
Ost och Vinprovning (17) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Gävle, Karlstad, Jönköping, Växjö, Falun
Från 599 kr
Kampanj -20% Mordgåta med Middag
Mordgåta med Middag (13) Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala
Från 716 kr 895 kr
Vinprovning Online
Vinprovning Online Går att utföra i alla städer
Från 229 kr
Brunchkryssning
Brunchkryssning (1) Stockholm, Göteborg
Från 549 kr