Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer

2022-03-18 av Emelie Zakrisson

Bröllopspresent

Den perfekta bröllopspresenten - ge det alla vill ha

De bästa tipsen för att lyckas med den perfekta bröllopspresenten

Är du bjuden på ett av sommaren fantastiska bröllop? Men bröllopsparet saknar en önskelista? Hitta den perfekta presenten att ge bort på sommarens bröllop oavsett par. 


Träffsäkra bröllopspresenter för paret

Våren närmar sig och så även bröllopssäsongen. Det är en fantastisk stund i livet och en milstolpe värd att firas tillsammans med nära och kära. En bröllopspresent är ett sätt för gästerna att hälsa paret all lycka i livet tillsammans som gift par. Satsa därför på en träffsäker bröllopspresent som går hem till alla par. Ge bort något som skapar minnen för livet och som är en fantastisk start på deras äktenskap. Vilken upplevelse passar paret som ska gifta sig?

  • Äventyrliga upplevelser
  • Unika smakupplevelser
  • Romantiska upplevelser 
Den perfekta bröllopspresenten - ge det alla vill ha

Bröllopspresenter till äventyrarna 

Väljer bröllopsparet hellre att åka ut och klättra, ta en löprunda eller paddla kajak istället för att slå sig ner i soffan en lördag eftermiddag? Ge de då upplevelser som de älskar att göra, fast med guld kant. En privat helikopterflygning bara för de två, en fartfylld rip-båts sightseeing i skärgården eller en dag med skaldjursfiske på västkusten är att unna de något utöver det vanliga. 
Den perfekta bröllopspresenten - ge det alla vill ha

Smakfulla upplevelser till bröllopsparet

Älskar bröllopsparet att korka upp en flaska rödvin, duka fram charkbrickan och sälla sig i köket för att sno ihop en trerätters middag? Toppen! Då har du de perfekta bröllopspresenterna precis där. Låt de få lära sig mer om vinets värld kombinerat med fantastiska ostar eller lära sig mer om fine dining under en matlagningskurs. 
Den perfekta bröllopspresenten - ge det alla vill ha

För de hopplösa romantikerna 

Att skriva gulliga lappar och sätta på kylskåpet, överraska sin partner med blommor eller den andres favorit maträtt är inga ovanligt för det här paret. Låt de fortsätta fira sin kärlek och spendera en, eller varför inte två timmar på en privat relaxavdelning bara de två. Ge bort upplevelsen i en presentbox helt i kärlekens tecken.