Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ciderprovning

Ciderprovning

Från 399 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2 timmar

Upptäck ciderns många sidor med vår intressanta ciderprovning

Det är många som tycker att cider är en lite för söt dryck. Men de har inte druckit rätt sorts cider. Visst är det så att cidern ofta är söt men den finns i så många varianter att smaken kan sträcka sig till att bli besk. Det finns en sort för alla, lär dig hitta rätt bland sorterna och att kombinera dem med mat till perfektion.

 

  • Upptäck den torra, halvtorra och söta cidern
  • Lär dig kombinera rätt cider med rätt sorts mat
  • Förstå processen bakom de olika cidersorterna


     


Om Upplevelsen - Ciderprovning:

Cider kommer i flera olika varianter och smaker. De kan vara torra, halvtorra eller söta. Självklart i en oräknelig mängd variationer av varje sort. Du får prova tre till sex olika cider, lära dig skillnaden mellan de tre olika huvudkaraktärerna och att kunna avgöra vilken sort du dricker redan vid första smakprovet. Du kommer att lära dig spännande detaljer om hur de olika sorterna tillverkas med så vitt skilda resultat. Du får också lära dig allt om vilken cider som passar bäst till vilken sorts mat så du kan komponera mat- och dryckesmenyer på ett professionellt sätt. När du har provat några av våra cidersorter kommer du förstå precis vad vi menar. Välkommen!FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ciderprovning
Dela din upplevelse