Upplevelser att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & Hemleverans Läs mer

2022-02-08 av Emelie Zakrisson

Alla hjärtans dag-present

GE BORT EN UPPLEVELSE PÅ Alla hjärtans dag 2022

Vi har samlat de bästa Alla hjärtans dags-presenterna 2022

Den 14 februari är datumet som vi hyllar och firar kärleken med att ge bort en fin alla hjärtans dag-present till någon vi tycker om. Flickvän, pojkvän, mamma, pappa, vän eller kollega, oavsett så förtjänar denna dag att vi sprider extra kärlek till de omkring oss. Vi listar de bästa presenterna att ge bort på Alla hjärtans dag 2022.


Love bird

Vartifrån kommer alla hjärtans dag? Alla hjärtans dag, eller Valentines day kommer från det engelska namnet Valentin som var dagens namn den 14 februari under medeltiden. Anledningen till att Valentin blev ihågkommen var för att den 14 februari även var dagen som det ansågs att fåglarna bildade par. Och vad är inte mer passande än att uppleva känslan av att sväva genom luften under en helikoptertur och se vyer på ett sätt som du aldrig sett dem förut. På happy-day.se har vi samlat de perfekta upplevelserna i ett mixpaket för alla love birds där ute.

 1. 1

  Helikoptertur för två

  Överraska din partner med en helikoptertur hen bara drömt om tidigare. Flyg över takåsarna för ett ögonblick ni kommer att dela för resten av ert liv. Upplev fantastiska vyer och den kiknande känslan i magen när ni lyfter från marken. 

  - Upplev fantastisk miljö får ovan 
  - En romantisk upplevelse för två ni sent kommer att glömma
  - Er erfarna pilot guidar er genom hela turen

  Alla hjärtans dag 2022
 2. 2

  Parfotografering

  Det bästa sättet att föreviga ett minne är genom ett fotografi. Stanna tiden när ni blir fotograferade tillsammans med din partner av en professionell fotograf. Rama in bilden eller klistra in det i albumet för att sedan kunna se tillbaka på denna dagen om och om igen!

  - Föreviga minnen med ett fotografi taget av professionell fotograf
  - Bli sminkad av en utbildad make up artist inför fotograferingen 
  - Ett ögonblick ni kommer att ha med er resten av livet

   

  Alla hjärtans dag 2022
 3. 3

  Gevär- och skytteupplevelse för två

  Skärp sinnena och känn adrenalinet när du bemästra rekylen. En upplevelse på skyttebanan är den perfekta presenten till den som älskar äventyr och gillar att testa på något utöver det vanliga. 

  - Aderalinshöjande upplevelse 
  - Upplevelse ni bara sett på film tidigare
  - Lär er om vapnets historia 

  Alla hjärtans dag 2022

Kärleksäventyret

En Alla hjärtans dags-present behöver inte bestå av röda gelehjärtan eller små fluffiga gosedjur. Föredrar du och din partner hellre att bryta vardagen med ett spännande äventyr eller att spendera kvalitetstid tillsammans genom en lyxig vinprovning direkt från vardagsrummet? Då har vi mixpaketet till dig. 
 1. 1

  Room escape

  Tillsammans är ni inlåsta i ett rum ni bara kan ta er ut genom att lösa gåtorna. I rummet hittar ni ledtrådar som tar er vidare men enbart bra samarbete kommer gynna er i detta tidspressade spel. Den ultimata Alla hjärtans dag-presentet till såväl din partner som till dina vänner!

  - Lös kluriga gåtor för att låsa upp dörren och klara uppgiften
  - Rum inredda efter teman för spännande uppdrag
  - En upplevelse för kärleksparet, kompisgänget eller hela familjen

  Alla hjärtans dag 2022
 2. 2

  Vinprovning med Måns Zelmerlöw

  Duka upp för en härlig vinprovning i hemmet med Måns Zelmerlöw och Fredrik Scherlin som er personliga sommelier. Under en timme får ni fördjupa er i vinets värld och lära er om processen från druva till färdig flaska. Slurp, detta blir mumsigt! 

  - Måns Zelmerlöw och Fredrik Scherlin som er personliga guider
  - Lär dig om vinprovningens olika delar
  - En upplevelse direkt från ert vardagsrum! 

  Alla hjärtans dag 2022
 3. 3

  Bio och snacks för två

  Vad är en klassisk date om inte ett besök på biosalongen! Spana in de senaste filmrullarna och bänka er framför bioduken, glöm inte drycken och popcornen. Med bio och snack för två får du allt det i ett. Hur bra?

  - Välj bland alla filmer för en magisk bioupplevelse 
  - Fängslas av filmens dramaturgi 
  - Både dryck och popcorn ingår

  Alla hjärtans dag 2022