Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Vinprovning med Måns Zelmerlöv

Vinprovning med Måns Zelmerlöw

299 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Drick inte alkohol före vinprovningen. Undvik parfym och starka dofter. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för två person Åldersgräns Från 18 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1 timme

Förstå vinets värld tillsammans under en vinprovning med Måns Zelmerlöw

Skåla med Måns Zelmerlöw och Fredrik Schelin i en online vinprovning när de guider er genom vinets värld. Här bjuds du på en underhållande och kunskapsgivande kväll för att ta vinintresset till nya dimensioner. 

  • Onlinekurs för alla vinintresserade
  • Lär dig bemästra grunderna i vinprovning
  • Njut av en underhållande stund med någon du tycker om

Om upplevelsen - Vinprovning med Måns Zelmerlöw

Lär dig skilja på vinets doft, smak och färg med Måns Zelmerlöw och vinexperten Fredrik Scherlin som din personliga guide - allt från ditt vardagsrum!

Provningen börjar med en genomgång av de utvalda vinerna från det spanska vindistriktet. Därefter får du lära dig mer om provningens grunder för att sedan testa dina kunskaper och sätta ord på vinets doft, smak och färg. Oavsett om du är kunnig vinälskare eller nyligen bekantat dig med drycken kommer du bjudas på en underhållande provning där du får med dig nya erfarenheter för att kunna uppskatta och njuta av vinet till fullo.

Provningen är en professionella förinspelade onlinekurs där ni även guidas genom vinets väg från druva till färdigt vin. Så putsa vinglasen och duka upp för en inspirerande kväll där du lär dig förstå vinet som ett riktigt proffs.

Mer om online vinprovning:

Bjud in till en spännande AW eller överraska din parter med en online vinprovning direkt från hemmet. Inför provningen är det bra att tänka på att varje person ska ha ett glas för varje vin. Det är även bra att förbereda med penna och papper för att kunna anteckna om vinerna ni provar. Ett tips är att duka bordet med en vit duk för att ni lättare ska kunna urskilja vinerna i era glas. Tänk även på att alla viner till provningen inhandlas av er på Systembolaget utifrån en vinlista ni får inför provningen. En vinprovning är ett perfekt tillfälle att bjuda med vänner för en trevlig och välsmakande stund tillsammans!

Ingår det tilltugg i vinprovningen?

Innan provningen kommer ni att få en lista på utvalda tilltugg som ni inhandlar själva inför kursen.

Hur många viner får vi testa?

Ni får testa två olika viner under vinprovningen med Måns Zelmerlöw. Alla viner är från det spanska vindistriktet. 

När får jag veta vilka viner som ingår i vinprovningen?

Ni får listan på vinerna när ni bokar in upplevelsen. Tänk på att vara ute i god tid för att hinna inhandla vinerna från Systemet. 
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Vinprovning med Måns Zelmerlöw
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser