Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Våga utveckla dig själv
Kampanj
-25%

Våga utveckla dig själv

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Satsa på din personliga utveckling med Christer Olsson

Att ta dig tiden till sig själv är det många som vill, men få som faktiskt gör. Under den här kursen får du chansen att investera i dig själv för att du ska nå dina drömmar och mål!

  • Få konkreta modeller och tips som hjälper dig i din personliga utveckling
  • Webbaserad kurs av Christer Olsson
  • En kurs i 14 delar

Om upplevelsen - Våga vara dig själv med Christer Olsson:

Är du redo att ta ditt liv till nästa nivå, men behöver vägledning och verktyg för att komma dit? Då är den här kursen inom personlig utveckling med Christer Olsson precis det du behöver. Med över 27 års erfarenhet och en gedigen kunskap om ämnet kommer Christer att guida dig på din personliga resa mot framgång.

Ibland kan det vara svårt att sätta fingret på vad vi verkligen behöver för att skapa balans i vardagen och uppnå våra mål. Genom denna upplevelse får du möjligheten att investera tid i dig själv och få insikter och verktyg som kommer att göra en verklig skillnad i ditt liv. Christer kommer under den här förinspelade webbkursen att vara din kompass och ge dig den vägledning du behöver för att möta nya utmaningar och ta din personliga utveckling till nästa nivå.

I den här upplevelsen får du obegränsad tillgång till alla kurser hos Framgångsakademin. Välj mellan en månad eller ett år.


Kan jag se om kursen med Christer Olsson flera gånger?

Ja, i den här upplevelsen kan du se alla Framgångsakademin digitala kurser obegränsat under din valda period, en månad eller ett år. 
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Våga utveckla dig själv
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser