Upplevelser  • upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Stjärnkock Hemma
Kampanj
-25%

Kock hemma

4.125 kr 5.500 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Göteborg, Malmö Antal deltagare Upplevelsen gäller en middag för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En trerätters meny Viktig information Se till att köket är i tiptop skick innan kocken anländer.

Förvandla ditt hem till en lyxig restaurang för en kväll

Med en kock i hemmet förvandlas din hemmabjudning till något alldeles speciellt. Det blir en matupplevelse du och dina gäster sent kommer glömma! Du väljer själv vilka rätter du vill servera från en utvald meny med säsongens råvaror. Låt någon annan göra jobbet och njut av en magisk kväll tillsammans med nära och kära.

  • Ta hem en kock som lagar en exklusiv middag
  • Lär dig hemligheter från restaurangvärlden
  • Njut av en exklusiv middag med bekvämligheten i ditt eget hem

     


Om upplevelsen - Kock hemma:

Om din ort saknar en riktigt bra restaurang eller du vill kunna luta dig tillbaka och låt någon annan göra jobbet är det här upplevelsen för dig. Självklart finns det även plats för dig i köket om du vill ta del av alla hemliga knep för att lyckas med en riktigt bra måltid. 

Kocken dyker upp två timmar före middagen och förbereder allt i ditt kök. Du väljer själv om du vill vara med och ta del av alla professionella tips och hemligheter från restaurangvärlden eller om du vill luta dig tillbaka och ta det lugnt med dina gäster. Njut av de ljuvliga dofterna som sprider sig när färska kryddor brässeras tillsammans med andra exklusiva råvaror. Köp hem passande dryck för att göra middagen komplett och låt dig själv njuta av en magisk kväll med god mat och trevligt sällskap.Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kock Hemma
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser