Alltid Fri frakt & Hemleverans
I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min
Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar
Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid
och fri bytesrätt
Laga mat med grönsaker i fokus tillsammans med Paul Svensson – matlagningskurs online
Vill du få inspiration till nya, roligare rätter att göra med dina grönsaker och rotfrukter? Paul Svensson kommer att guida dig genom grönsakernas underbara värld och lära dig hur du lagar mat enligt hans zero waste-filosofi där du tar hand om hela grönsaken, från rot till blad.
- Lär dig att skapa magiska rätter med olika grönsaker
- Ta vara på hela grödan från rot till blad för hållbar njutning
- Maximera smakupplevelsen och bemästra de olika teknikerna
Om upplevelsen - Magi med grönsaker:
Den här onlinekursen leds av Paul Svensson och kommer att utgå ifrån hans gröna matfilosofi; Att laga riktigt god mat som både vi människor och vår planet mår bra av. Det innebär att Paul lär dig ta hand om hela råvaran och laga svinnssmarta och hållbara maträtter.
Du får lära dig om hållbar njutning, att matlagning kan vara mer än bara fantastiska rätter, att maten även kan göra gott för vår planet. Du kommer att lära dig tillaga grönsaker på flera nya sätt, hur du maximerar smakupplevelsen och hur du kan använda dig av hela grödan på bästa sätt. Paul kommer att berätta om grönsakernas olika beståndsdelar och lära dig laga helt underbart goda maträtter. Du får också lära dig mer om råvaror, tekniker och temperaturer, allt för att kunna uppnå det perfekta resultatet.
Bredda ditt register i köket
Under sju lektioner får du lära dig mer om olika grönsaker och hur du kan använda dig av dem för att göra riktigt goda rätter. Varje lektion fokuserar på en grönsak eller rotfrukt. Totalt pågår kursen under tre timmar, mellan 15 och 20 minuter per råvara, nedan ser du vad varje lektion innehåller.
- Introduktion
- Pauls matfilosofi
- Potatis – fyra recept
- Kål – fyra recept
- Rotselleri – fyra recept
- Sparris – fyra recept
- Lök – fyra recept
- Bönor – fyra recept
- Avslutning och sammanfattning
Paul Svensson är en av Sveriges skickligaste grönsakskockar. Hans har bildat skola i zero waste, alltså att ha så lite svin i köket som möjligt. Sedan 2014 driver han restaurangen på Fotografiska muséet i Stockholm med fokus på just hållbar njutning, 2017 utnämndes den till världens bästa museirestaurang.