Upplevelser att se fram emot • 20-55% Rabatt  • Fri Frakt & Hemleverans. läs mer
Smakcykling
Kampanj
-20%

Smakcykling

956 kr 1.195 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Malmö Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Alla åldrar Tillgänglighet April - oktober Varaktighet Cirka 4 timmar Viktig information Tänk på att klä dig efter väder

Följ med på cykleturen som tar dig genom Skånes delikatesser

Följ med på en härlig och äventyrlig cykeltur ute i skogen där det totalt kommer att bjudas på en trerätters middag, med delikatesser från Skåne. Du tillsammans med din grupp kommer ta dig fram på cykel genom olika grus- och skogsvägar i ett lugnt tempo för att nå fram till varje stopp där du får avnjuta god mat och trevligt sällskap.

  • Bli guidad genom Skånes lokala delikatesser
  • En upplevelse som passar alla åldrar
  • En smakrik upplevelse i naturen


Om upplevelsen - Smakcykling i Skåne:

Ta med dig någon du tycker om på denna 13 km lång cykeltur i en fantastisk miljö och upptäck vad Skåne och Romeleåsens natur kan erbjuda. Du och din grupp ska tillsammans följa en karta för att ta dig till varje stopp där en guide har förberett med att duka upp maten du kommer att bli bjuden på. Vid varje stopp kommer du även få ta del av berättelser och intressant fakta kring de lokala producenterna.

Du kommer att börja turen med en kort cykeltur till första stoppet där du kommer att få ta del av godsaker från Skåne uppdukat under trädkronorna. När maten är uppäten är det dags att hoppa upp på cykeln för att ta dig vidare mot nästa stopp. Menyn under turen kommer att bestå av vegetariskt, chark, dryck, tillbehör och kommer att avlutas med nybryggt kaffe och kaffebröd. Njut av en underbar dag med fin natur, cykling och god mat tillsammans med vänner.
Behöver jag ha en egen cykel?

Ja, du tar med dig egen cykel. Det är en fördel om det är en mountainbike eller stadscykel med lite tjockare däck då cykelturen sker på grus- eller skogsvägar.

Jag är vegetarian, kan jag äta maten under smakcyklingen?

Ja det går bra, det finns vegetariska alternativ för dig som är vegetarian.

Hur mycket mat ingår det?

Det är sammanlagt en tre rättersmeny. Du kommer att få ta del av olika delikatesser vid de olika stoppen. Varje stopp är hos en ny lokal matproducent.
Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Smakcykling
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser