Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Slottsweekend

Slottsweekend

4.900 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Kvänum, Tomelilla Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett veckoslut

Drömweekend på ett Slott med den du tycker om

Se fram emot en riktigt kunglig weekend, du kommer nämligen att spendera den på ett av våra fantastiska slott! Få saker slår den där sköna känslan som infinner sig när arbetsveckan är slut, och du plötsligt minns att du ska iväg och spendera din weekend någon annanstans, med ditt favoritsällskap. Ta den där personen i handen och kliv in tillsammans på ett riktigt lyxigt slott och gör precis vad ni vill av er weekend tillsammans. Helgen är er!

  • Övernatta ordentligt kungligt på ett riktigt Slott
  • Ta med ditt bästa sängsällskap att spendera din weekend med
  • Slappna av, mys med sällskapet i ert lyxiga rum och sov gott

 

Om Upplevelsen - Slottsweekend

Arbetsveckan är äntligen slut. Äntligen! Varför? För att du har en hel weekend på ett av våra handplockade slott att se fram emot. Du får förstås ta med dig din favoritperson dit. Låter det inte härligt? Välj själv om du vill passa på att upptäcka en ny stad och kombinera din upplevelse med en liten resa, eller om det räcker för dig med att bara checka in på ett slott för att känna det som om du vore på semester, och gör det i din egen stad. Man behöver inte åka bort för att ta sig en paus från hemmalivet. Var du än väljer att checka in för att spendera din weekend, så räkna med att få ett riktigt lyxigt och fräscht boende med alla bekvämligheter. Lev i lyx och kultur!

Värdebeviset är laddat med 4900 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din slottsvistelse. Kostar din bokning mer än 4900 kr så lägger du till resterande på plats på slottet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med slottet. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med slottets regler vid ångerrätt.
 


Bjertorp Slott - Kvänum:

Herr Littorin började 1911 att bygga den mest imponerande byggnad som skådats i socknen. På Slottet lever du det goda livet, och äter gott på dess restaurang. Direkt utanför finns vackra cykelvägar, jakt och golf. 


Kronovalls Vinslott - Tomelilla:

Vår restaurang byter menyn så som året byter säsonger, men vi serverar alltid riktigt god, och bra, mat. Rummen är alla inredda i den stil som var typiskt under sent 1800-tal, med vackra brädgolv och stora fönster. 

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Slottsweekend
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser