Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Slottsweekend
Kampanj
-25%

Slottsweekend

3.675 kr 4.900 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Kvänum, Tomelilla Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett veckoslut

Drömweekend på ett Slott med den du tycker om

Se fram emot en riktigt kunglig weekend, du kommer nämligen att spendera den på ett av våra fantastiska slott! Få saker slår den där sköna känslan som infinner sig när arbetsveckan är slut, och du plötsligt minns att du ska iväg och spendera din weekend någon annanstans, med ditt favoritsällskap. Ta den där personen i handen och kliv in tillsammans på ett riktigt lyxigt slott och gör precis vad ni vill av er weekend tillsammans. Helgen är er!

  • Övernatta ordentligt kungligt på ett riktigt Slott
  • Ta med ditt bästa sängsällskap att spendera din weekend med
  • Slappna av, mys med sällskapet i ert lyxiga rum och sov gott

 

Om Upplevelsen - Slottsweekend

Arbetsveckan är äntligen slut. Äntligen! Varför? För att du har en hel weekend på ett av våra handplockade slott att se fram emot. Du får förstås ta med dig din favoritperson dit. Låter det inte härligt? Välj själv om du vill passa på att upptäcka en ny stad och kombinera din upplevelse med en liten resa, eller om det räcker för dig med att bara checka in på ett slott för att känna det som om du vore på semester, och gör det i din egen stad. Man behöver inte åka bort för att ta sig en paus från hemmalivet. Var du än väljer att checka in för att spendera din weekend, så räkna med att få ett riktigt lyxigt och fräscht boende med alla bekvämligheter. Lev i lyx och kultur!

Värdebeviset är laddat med 4900 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din slottsvistelse. Kostar din bokning mer än 4900 kr så lägger du till resterande på plats på slottet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med slottet. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med slottets regler vid ångerrätt.Är det riktiga slott man får bo i?

Självklart! Slotten som erbjuds är riktiga slott som gör det möjligt för gemene man att leva ut sina prins och prinsessdrömmar på riktigt!

Vilka slott kan jag boka?

Vi erbjuder möjligheten att boka in er på två olika slott, Bjertorp slott som ligger i Kvänum och Kronovalls Vinslott som ligger i Tomelilla. På båda slotten kommer ni få uppleva fantastisk mat och bli omhändertagna.

Hur fungerar upplevelsen?

Ditt värdebevis är laddat med 4900 kr och fungerar som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Skulle din vistelse kosta mer än 4900 kr lägger du själv till resterande summa på plats. Kostar vistelsen mindre än 4900 kr kan du använda resterande belopp till mat och dryck på slottet. Bokningen av upplevelsen sker helt via kundtjänst, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Slottsweekend
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser