Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Personlig utveckling - Framgångsakademin
Kampanj
-25%

Personlig utveckling - Framgångsakademin

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Hitta din fulla potential med hjälp av Framgångsakademin

Med 35 unika kurser för personlig utveckling kan du nu satsa på dig själv och din personliga utveckling med Framgångsakademin. Retorik, säljkunskaper eller din personliga hälsa - oavsett vad du vill utveckla kan du nu hitta din fulla potential med hjälp av utvalda proffs inom ämnet.

  • Tillgång till 35 unika kursen för personlig utveckling
  • Kurserna leds av framgångsrika experter inom respektive område
  • Välj mellan 1 månad eller 1 års obegränsat tillgång av de webbaserade kurserna


Om upplevelsen - Personlig utveckling med Framgångsakademin:

Framgångsakademin består av erfarna profiler som delar med sig av sina bästa tips och råd för att du ska kunna nå dina mål. Med de webbaserade kurserna får du den unika möjligheten att ta del av 35 kurser ledda av framgångsrika personer med fokus på personlig utveckling. Det kan vara allt från hur du uppnår dina mål med Kjell Enhager till hur du tar din presentationsteknik till nästa nivå med Elaine Eksvärd och hur du bemästrar komik med Babben Larsson.

Kurserna är förinspelade och finns tillgänglig för dig att se om så många gånger du vill under perioden. Välj mellan en månads eller ett års obegränsad tillgång, så passa på att ta del av så många kurser som du kan för att satsa på din personliga utveckling. Kanske blir det just din väg för att uppnå din dröm!

Går det att se om kurserna flera gånger?

Ja det går bra! Du kan se om de webbaserade kurserna så många gånger du vill under den period du har tillgång till kurserna. Du väljer mellan 1 månads eller 1 års obegränsad tillgång när du genomför ditt köp. 

Kan jag välja vilka kurser jag vill få tillgång till?

I den här upplevelsen ingår alla kurser som Framgångsakademin erbjuder. Så du kan välja att se så många kurser som du vill. 
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Personlig utveckling - Framgångsakademin
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser