Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Padelkurs online med Jonas Björkman
Kampanj
-25%

Padelkurs online med Jonas Björkman

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Lär dig spela padel som proffsen med Jonas Björkman

Är du less på att förlora padelmatchen? Ta hjälp av tidigare tennisproffset Johan Björkman och vässa din teknik, för nu är det din tur att bli en mästare på padel! Smashar, backhandslag eller direkt i serven - vad blir ditt vinnande slag?

  • En kurs för både nybörjare och erfarna padelspelare
  • Lär dig allt för att bli en mästare i padel
  • Webbaserad kurs med tennisproffset Jonas Björkman


Om upplevelsen - Padelkurs online med Jonas Björkman:

Har du fastnat för den populära racketsporten padel och känner dig redo att ta nästa steg för att bli en sann mästare på padelbanan? Välkommen till den webbaserade kursen där du får lära sig bemästra konsten att slå den perfekta smashen och hur du ska arbeta med glasväggarna för att ligga ett steg före dina motståndare. Den niofaldige Grand Slam-titulerade tennisstjärnan Johan Björkman guidar och visar dig vägen för att bli en mästare på padel.

Kursen är uppdelade i 13 olika delar, där varje del fokuserar på en ny del inom padel. De förinspelade filmerna handlar om allt från hur du ska positionera dig på banan till rackettekniker och hur du skapar bra gruppdynamik med din partner. Oavsett om du nyligen funnit kärleken till sporten eller spelat under en längre tid kommer du bära med dig flera delar från kursen som kommer göra dig till en bättre padelspelare.

I den här upplevelsen får du obegränsad tillgång till alla kurser hos Framgångsakademin. Välj mellan en månad eller ett år.Kan jag gå om padelkursen flera gånger?

Ja, du kan se den förinspelade kursen så många gånger du vill under din valda period på en månad eller ett år. 

För vem passar padelkursen?

Kursen passar för alla, oavsett tidigare erfarenheter av racketsport. Du får både lära dig grunderna i sporten och mer specifika tekniker. 
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Padelkurs online med Jonas Björkman
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser