Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Ölprovning Online

Ölprovning Online

249 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en person eller flera personer Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Januari-November Varaktighet Cirka 45 minuter

Lär dig allt och lite till om öl och dess historia på en onlineprovning med Viktor Hansen 

Känner du att du vill göra hemmakvällen lite mer speciell för dig och någon du tycker om? Vad skulle då passa bättre än en ölprovning online? Köp in ölen som ska provas, gör iordning rummet ni vill utföra provningen i och sätt er ner tillsammans och mys samtidigt som ni lär er flera nya intressanta fakta om ölet och dess spännande historia.
 

  • Få hem en lista på de öl du behöver inhandla till provningen
  • Erfaren och kunnig bryggmästare lär dig allt om öl
  • Smaka på flera olika sorter och upplev ölets mångfaldiga värld

     


Om upplevelsen - Ölprovning Online:

Här bjuds du på en fantastisk ölprovning i ledning av Eva som guidar er genom en fantastisk ölprovning som kombineras med passande tilltugg. Hon kommer att ta med dig på en resa in i ölets mångfaldiga värld.

Du får prova upp till sex olika sorters öl med olika karaktärer. Eftersom provningen är online kommer du att få en lista hemskickad på de öl som du behöver inhandla innan provningen börjar. Det kan vara bra att se till att ditt Systembolag har dessa hemma annars går det toppen att be dem beställa hem. Via en proffesionellt inspelad video kommer du att få ta del av ölets historia, hur den uppkom och varför det finns så många varianter och bryggmetoder. Du kommer att få lära dig mer om de specifika ölsorterna som du har framför dig och dess intressanta historia.

Under denna provning kommer du få uppleva den utsökta palett av färger, dofter och smaker som ölet har att erbjuda. Luta dig tillbaka och njut av provningen.
 Kan jag utföra provningen flera gånger?

Absolut, när koden för onlineprovningen aktiverats är den giltig i 48 timmar. Under den här tiden kan du se filmen flera gånger, pausa och spola tillbaka. 

När får jag listan med de olika ölsorterna?

När arrangören mottagit din anmälan till ölprovningen skickar dom ut en lista med dryckerna som behövs för ölprovningen samt instruktioner för hur ölprovningen går till och en kod till själva filmen. 

Observera att om upplevelsen är en gåva som ska ges bort skickas normalt sätt inte dryckeslistan ut till givaren, detta då filmerna uppdateras kontinuerligt och det finns en risk att mottagaren får fel dryckessorter. Detta då en ny ölprovning kan ha publicerats från det att upplevelsen köpts tills dess att den ska utföras.

Vad bör jag tänka på inför en ölprovningen hemma?

Det finns några saker du kan tänka på inför en ölprovning i ditt hem. Här kommer några tips:

  • Undvik att ha på er starka parfymer som kan påverka ert luktsinne.
  • Tänk på att duka fram fler ölglas till varje deltagare så att ni kan jämföra de olika sorterna mellan varandra.
  • Ta kort eller anteckna de sorter som du gillar bäst. Vem vet, kanske upptäcker du nya favoriter!


Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning Online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser