Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Ölprovning Online

Ölprovning Online

229 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en person eller flera personer Åldersgräns från 20 år Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 1 timme

Lär dig allt och lite till om öl och dess historia på en onlineprovning med Viktor Hansen 

Känner du att du vill göra hemmakvällen lite mer speciell för dig och någon du tycker om? Vad skulle då passa bättre än en ölprovning online? Köp in ölen som ska provas, gör iordning rummet ni vill utföra provningen i och sätt er ner tillsammans och mys samtidigt som ni lär er flera nya intressanta fakta om ölet och dess spännande historia.
 

  • Få hem en lista på de öl du behöver inhandla till provningen
  • Erfaren och kunnig bryggmästare lär dig allt om öl
  • Smaka på flera olika sorter och upplev ölets mångfaldiga värld

     


Om upplevelsen - Ölprovning Online:

Här bjuds du på en fantastisk ölprovning i ledning av Viktor Hansen som är bryggmästare och delägare i Linköpings ölbryggeri Centralbryggeriet. Han kommer att ta med dig på en resa in i ölets mångfaldiga värld.

Du får prova upp till sex olika sorters öl med olika karaktärer. Eftersom provningen är online kommer du att få en lista hemskickad på de öl som du behöver inhandla innan provningen börjar. Det kan vara bra att se till att ditt Systembolag har dessa hemma annars går det toppen att be dem beställa hem. Via en proffesionellt inspelad video kommer du att få ta del av ölets historia, hur den uppkom och varför det finns så många varianter och bryggmetoder. Du kommer att få lära dig mer om de specifika ölsorterna som du har framför dig och dess intressanta historia.

Under denna provning kommer du få uppleva den utsökta palett av färger, dofter och smaker som ölet har att erbjuda. Luta dig tillbaka och njut av provningen.
  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Ölprovning Online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser