Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Mikael Arndt - Sälj, din väg till framgång
Kampanj
-25%

Mikael Arndt - Sälj, din väg till framgång

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Mikael Arndt - Sälj, din väg till framgång 

Utveckla dina färdigheter och bli en expert i försäljning och förhandling. Få kraftfulla verktyg och metoder som är avsedda för att stärka din förmåga att sälja och förhandla på ett framgångsrikt sätt.

  • Nå dina försäljningsmål 
  • Bli en mästare på försäljning 
  • Lär dig av den framgångsrika försäljaren Mikael Arndt


Om upplevelsen - Sälj din väg till framgång med Mikael Arndt:

I denna kurs får du inte bara lära dig grunderna i försäljning och förhandling, utan du kommer att fördjupa dig i konsten att bli en framgångsrik försäljare och en mästare i att förhandla. 

Du kommer att utforska tekniker för att skapa starka och övertygande försäljningsargument, förhandlingsstrategier och konsten att läsa din kunds behov och önskemål. Genom praktiska övningar och verkliga scenarier får du utveckla din kommunikationsförmåga och öva på att hantera olika situationer som kan uppstå under en försäljningsprocess eller förhandling.

Slutligen kommer du inte bara att förstå teorin bakom framgångsrik försäljning och förhandling, utan du kommer också att kunna tillämpa dina kunskaper i praktiken genom olika case. Denna kurs är utformad för att ge dig det självförtroende och den expertis som krävs för att bemästra försäljning.  Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mikael Arndt - Sälj, din väg till framgång
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser