Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Mårten Nylén - hälsokurs online
Kampanj
-25%

Mårten Nylén - hälsokurs online

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Sätt din hälsa i fokus med Mårten Nylén

Vilken dag är världens bästa dag? Idag! Vet du varför? För just idag är dagen som kan du göra skillnad och sätta dig själv i fokus för att optimera din hälsa. Låt Mårten Nylén känd som bland annat huvudtränare i Biggest Loser vägleda dig till en sundare livsstil under den här digitala kursen.

  • Se om kursens filmer så många gånger du vill under perioden
  • Förbättra din hälsa med hjälp av Mårten Nylén
  • Webbaserad kurs för att optimera din hälsa


Om upplevelsen - Hälsokurs online med Mårten Nylén:

God hälsa är nyckeln till framgång - i alla fall om du frågar Mårten Nylén, hälsoentreprenören och personliga tränaren som föreläser om hur du skapar bättre förutsättningar för ett framgångsrikt liv. Under den här webbaserade kursen får du lära dig hur du skapar en balanserad livsstil och förebygger osunda vanor. Med hjälp av olika verktyg får du tips på hur du kan bli bättre på att hantera stress och prioritera rätt sak rätt.

Kursen innehåller 13 förinspelade delar med fokus på att optimera din hälsa. Mårten delar med sig av sina bästa strategier för en balanserad och välmående livsstil med fokus på bland annat träning, psykisk hälsa och stresshantering. Gå kursen som sätter din hälsa i fokus!

I den här upplevelsen får du obegränsad tillgång till alla kurser hos Framgångsakademin. Välj mellan en månad eller ett år.


Kan jag ser om hälsokursen flera gånger?

Du kan se om den webbaserade kursen inom hälsa så många gånger du vill inom den period som du väljer vid köpet av upplevelsen

Vad är Mårten Nylén känd för?

Mårten är bland annat känd som personlig tränare i Biggest Loser. Han har även varit tränat Joel Kinnaman och Will Smith.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Mårten Nylén - hälsokurs online
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser