Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Kristin Kaspersen - Minska din inre stress
Kampanj
-25%

Kristin Kaspersen - Minska din inre stress

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Minska din inre stress med Kristin Kaspersen

Välkommen till en kurs som inte bara ger kunskap utan också verktyg för att minska din inre stress. Du får verktyg i hur du bygger upp en starkare självkänsla genom praktiska övningar som fokuserar på att stärka dig inifrån. 

  • Lär dig att minska din inre stress
  • Bygg en starkare självkänsla
  • Hitta din drivkraft 

Om upplevelsen - Minska din inre stress med Kristin Kaspersen: 

I den här kursen får du lära dig metoder för att förbättra din förmåga att hantera den stress som du skapar inom dig själv. Genom kursens gång får du effektiva verktyg och strategier som är utformade för att minska stressen som kan påverka dig i vardagen. 

En viktig del av kursen kommer att vara att lära dig hur du kan hantera dina förväntningar mot dig själv och andra, samt hur du navigerar förändringar i livet på ett balanserat sätt. Genom att utforska dessa områden kommer du att få insikt i hur du kan skapa en mer harmonisk och balanserad tillvaro. 

Genom att undersöka dina egna tankar, känslor och beteenden kommer du att kunna identifiera mönster och arbeta med att förändra dem på ett positivt sätt. I ledning av Kristin Kaspersen som har ett brinnande intresse för kropp och själ, kommer hon att ge dig verktyg och strategier för att minska din inre stress och leva ett mer balanserat liv. 


Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kristin Kaspersen - Minska din inre stress
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser