Kajaktur med Övernattning

Kajaktur med Övernattning

st
3.490,00 kr
 • Unik presentbox att ge bort
 • leverans inom 1-2 arbetsdagar
 • Snabb sista minuten present
 • leverans inom 5 min via E-Post
 • Mycket bra priser
 • lägsta prisgaranti
 • 45 dagars öppet köp
 • 3 års giltighetstid 
Viktig information
Ta med eget Tält. Reseförsäkring ingår inte i upplevelsen.
Orter:
Stockholm
Antal deltagare
Upplevelsen är för en person och genomförs i grupp med andra deltagare
Åldersgräns
För alla åldrar
Tillgänglighet
Maj - September
Varaktighet
2 Dagar
Upplevelsepresenter

Om du vill, kan du få värdebeviset för upplevelsen levererad i en presentbox inom 1-2 arbetsdagar. Är det bråttom så mailar vi värdebevis direkt till dig och du har det inom 5 minuter. Val av leveranssätt och att skriva en personlig hälsning på värdebeviset fixar du enkelt i kassan innan köpet.

Är du orolig över att mottagaren inte kommer bli helt nöjd med din present? Ta det lugnt - Det går att lämna tillbaka presenten inom 45 dagar eller byta den mot en annan upplevelse i tre år.

Bokning av tid för upplevelsen sker efter köpet, följ informationen i värdebeviset. Enkelt. Och inte nog med det, ni har även tre år på er att utföra upplevelsen. Marknadens klart bästa villkor. 

Svårt att välja upplevelse? Köp ett presentkort!

Kajaktur med övernattning i Stockholms skärgård

Fort, kom! Nu flyr vi vardagen och lämnar staden bakom oss! Är du också trött på folk som ställer sig på fel sida i rulltrapporna? Och lika trött på dem som bara bufflar dem åt sidan utan att säga ett enkelt "ursäkta"? Kom med oss! Vi kastar oss i våra kajaker, och efter bara 45 minuters paddlande från Dalarö har vi lyckats lämna staden och dess larm bakom oss, och befinner oss redan i Stockholms skärgård. Här spenderar vi natten tillsammans.

 • En naturskön kajaktur med övernattning i Stockholms skärgård
 • Upptäck det vackraste och vildaste i Stockholms rika natur
 • Måltider som tillagas över öppen eld ingår under kajakturen

 

Om Upplevelsen:
Vi möts på morgonen i det charmiga lilla Dalarö och paddlar ut med våra kajaker efter en säkerhetsgenomgång. Mycket snart så passerar vi redan öar till höger och vänster om oss. Vid lunchtid stannar vi till vid en för att äta lunch, lagad över öppen eld. Vi vilar till det kluckande ljudet av östersjön och sångfåglarna, och mot slutet av eftermiddagen sätter vi vårt läger. Kvällen spenderas med fördel i gott sällskap runt den öppna elden, i solnedgångens strålar.

Nästa dag startar äventyret först efter frukost och en kaffe. Vi packar sedan ihop oss och paddlar tillbaka mot Dalarö där vår lilla vardagsflykt började. Vår tur passerar andra öar än dem på utfärden. Här kan du skåda några av de finaste och vildaste delarna av vår skärgård. Vi stannar även till på en ö för att äta lunch tillsammans, och insuper skönheten hos dagen innan vi fortsätter hemåt.

Glöm inte att ta med dig ditt eget tält!

Skriv vad du själv tycker om upplevelsen
1

Välj

2

Köp

3

Boka

4

Upplev