Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Kajaktur med Övernattning
Kampanj
-25%

Kajaktur med Övernattning

2.624 kr 3.499 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Ta med eget Tält. Reseförsäkring ingår inte i upplevelsen. Orter Stockholm Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Maj - September Varaktighet 2 Dagar

Kajaktur med övernattning i Stockholms skärgård

Fort, kom! Nu flyr vi vardagen och lämnar staden bakom oss! Är du också trött på folk som ställer sig på fel sida i rulltrapporna? Och lika trött på dem som bara bufflar dem åt sidan utan att säga ett enkelt "ursäkta"? Kom med oss! Vi kastar oss i våra kajaker, och efter bara 45 minuters paddlande från Dalarö har vi lyckats lämna staden och dess larm bakom oss, och befinner oss redan i Stockholms skärgård. Här spenderar vi natten tillsammans.

  • En naturskön kajaktur med övernattning i Stockholms skärgård
  • Upptäck det vackraste och vildaste i Stockholms rika natur
  • Måltider som tillagas över öppen eld ingår under kajakturen

 

Om Upplevelsen:
Vi möts på morgonen i det charmiga lilla Dalarö och paddlar ut med våra kajaker efter en säkerhetsgenomgång. Mycket snart så passerar vi redan öar till höger och vänster om oss. Vid lunchtid stannar vi till vid en för att äta lunch, lagad över öppen eld. Vi vilar till det kluckande ljudet av östersjön och sångfåglarna, och mot slutet av eftermiddagen sätter vi vårt läger. Kvällen spenderas med fördel i gott sällskap runt den öppna elden, i solnedgångens strålar.

Nästa dag startar äventyret först efter frukost och en kaffe. Vi packar sedan ihop oss och paddlar tillbaka mot Dalarö där vår lilla vardagsflykt började. Vår tur passerar andra öar än dem på utfärden. Här kan du skåda några av de finaste och vildaste delarna av vår skärgård. Vi stannar även till på en ö för att äta lunch tillsammans, och insuper skönheten hos dagen innan vi fortsätter hemåt.

Glöm inte att ta med dig ditt eget tält!Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Kajaktur med Övernattning
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser