Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Hummerfiske

Hummerfiske

Från 850 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Grymmaste priserna. Köp nu. Betala sen
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
viktig information Ta med kläder som passar vädret. Utrustning finns att låna. Orter Göteborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person och genomförs i en mindre grupp med andra deltagare Åldersgräns Från 16 år Tillgänglighet September - December Varaktighet 2 - 3 timmar

Häng med ut på sjön och upplev ett fantastiskt hummerfiske i Göteborg

Följ med erfarna fiskare ut på vattnet för att fiska hummer. En rolig upplevelse där du får fiska själv under uppsyn av våra erfarna fiskare. Under tiden kommer du också få lära dig mer om hummern, fisketraditioner, hur redskapen används och mycket mer. 

 

  • Lär dig allt om hur man fiskar hummer 
  • Upplev fantastisk skärgårdsmiljö medan du fiskar hummer
  • Erfarna och kunniga fiskare har uppsyn medan du på egen hand drar upp hummertinorna

     


Om upplevelsen - Hummerfiske:

Välkommen till Södra Strandgatan i Marstrand, här finns ett mysigt familjeföretag med över 40 års erfarenhet av hummerfiske. Du ska nu få följa med på en av fisketurerna och få lära dig allt möjligt intressant om hummern och hur fisket går till. Du kommer att få dra upp hummertinor för hand, vittja fångsten, agna om och slänga i tinorna i havet igen. Under tiden kommer skepparen att berätta om hummerns levnadssätt, om olika fisketraditioner och metoder, hur redskapen används samt hur fisket bedrivs på västkusten. Du får låna handskar och en varm flytoverall. Det blir en spännande, rolig och intressant tur på havet och du kommer att få uppleva Marstrands fantastiska skärgård.

Om du väljer att utöka upplevelsen kan du läsa mer om vilka alternativ och vad som ingår in dessa här nedanför:
 

Hummerfiske med middag:

Varför inte passa på att utöka upplevelsen med en middag. När vi når hamnen igen får du avsluta denna upplevelserika dag med en trevlig och välsmakande hummermiddag på någon av Marstrands härliga krogar.  

 

Hummerfiske med middag och boende:

För dig som även vill passa på att övernatta på Marstrand kan utöka upplevelsen ytterligare. När vi anländer tillbaka i hamnen är det dags för att avnjuta en riktigt god hummermiddag som serveras på någon av Marstrands härliga krogar. Och som avslutning på denna fantastiska dag kommer du att boka in dig på ett av Marstrands hotell och spendera natten i en riktigt skön hotellsäng. På morgonen efter ingår även frukost.
 FAQ - Frågor och svar:

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hummerfiske
Dela din upplevelse