Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Hotellweekend
Kampanj
-25%

Hotellweekend

2.550 kr 3.400 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Leksand, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Tällberg, Brastad, Lagan Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett veckoslut

Drömweekend på Lyxhotell med ditt Favoritsällskap

Få saker slår den där härliga känslan som infinner sig när arbetsveckan har tagit slut, och du vet att du ska iväg och spendera din weekend på ett lyxhotell med ditt val av sällskap. Ta den där personen i handen och kliv in tillsammans på ett riktigt lyxigt hotell och gör precis vad ni vill av er weekend tillsammans. Kom igen, ni förtjänar det alldeles säkert.
 

  • Övernatta på ett lyxhotell, ett slott eller i en herrgård
  • Ta med ditt bästa sängsällskap att spendera din weekend med
  • Slappna av, mys med sällskapet i ert lyxiga rum och sov gott
     

Om Upplevelsen - Hotellweekend

Arbetsveckan är äntligen slut. Äntligen! Varför? För att du har en hel weekend på ett av våra handplockade lyxhotell att se fram emot. Du får förstås uppleva detta med ditt favoritsällskap. Låter det inte härligt? Välj själv om du vill passa på att upptäcka en ny stad och kombinera din upplevelse med en liten resa, eller om det räcker för dig med att bara checka in på ett hotell för att känna det som om du vore på semester och gör det i din egen stad. Man behöver inte åka bort för att ta sig en paus från hemmalivet. Var du än väljer att checka in för att spendera din weekend, så räkna med att få ett riktigt lyxigt och fräscht boende med alla bekvämligheter. 

Värdebeviset är laddat med 3400 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än 3400 kr så lägger du till resterande på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
Kan jag välja ett paket som finns på hotellet?

Absolut, det är fritt fram att välja något av paketen som många hotell erbjuder. Observera att om kostnaden för vistelsen överskrider det som finns på värdebeviset betalar du själv mellanskillnaden. 

Vad ingår i upplevelsen?

Ditt värdebevis är laddat med 3400 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din spavistelse. Kostar din bokning mer än 3400 kr så lägger du till resterande på plats på herrgården. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. 


För hur många gäller upplevelsen och när kan jag boka?

Upplevelsen gäller för två personer och går att boka året runt, dock kan lokala avvikelser förekomma.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hotellweekend
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser