Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Lyxig Hotellövernattning
Kampanj
-25%

Hotellövernattning

1.425 kr 1.900 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Stockholm, Uppsala, Kvänum, Mullsjö, Kivik, Höganäs, Grythyttan, Simrishamn, Borgholm, Skanör, Yngsjö, Tomelilla, Sjöbo, Smögen, Söderfors, Trosa, Brastad, Lagan Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet En hotellövernattning

En lyxig natt i ett av våra slott, herrgårdar eller hotell

Vill du gå och lägga dig i lyx ikväll? Kanske i ett riktigt slott? Eller föredrar du att ligga och drömma i en klassisk herrgård? Är du ute efter något mer modernt, så har vi även en selektion av den finare sortens hotell att välja på. Vad som än fångar ditt intresse, så se fram emot en skön natts sömn i en fantastisk säng, i en lyxig miljö. Det har aldrig varit så här härligt att säga "godnatt".

 

  • Övernatta i ett slott, på en herrgård, eller ett lyxhotell
  • Ta med dig ditt bästa sängsällskap att spendera natten med
  • Slappna av, mys med sällskapet i ert lyxiga rum och sov gott


 


Om Upplevelsen - Lyxig Hotellövernattning:

Få saker är så härliga som att unna sig en liten paus och minisemester i det stressiga vardagslivet. Känn dig riktigt bortskämd, för inatt sover du på ett lyxhotell med din favoritperson. Spendera er natt på ett slott, i en herrgård eller på ett lyxhotell. Vi har ett handplockat urval av riktigt lyxiga boenden att övernatta på, så räkna med att bli riktigt nöjd, oavsett var du väljer att spendera natten. Kanske kan du kombinera övernattningen med en roadtrip, eller liten resa, till en annan stad, eller så tar du bara med dig en väska och tar dig en lyxnatt i staden där du bor. Du behöver inte åka bort för att vara på semester.

Värdebeviset är laddat med 1900 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Kostar din bokning mer än 1900 kr så lägger du till resterande på plats på hotellet. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med hotellen. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med hotellets regler vid ångerrätt.
Hur fungerar upplevelsen?

Ditt värdebevis är laddat med 1900 kr och fungerar som hel- eller delbetalning för din hotellvistelse. Skulle din vistelse kosta mer än 1900 kr lägger du själv till resterande summa på plats. Kostar vistelsen mindre än 1900 kr kan du använda resterande belopp till mat och dryck på hotellet. Bokningen av upplevelsen sker helt via kundtjänst, kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig.

Kan jag boka vilket rum som helst?

Absolut, det är fritt fram att boka vilken typ av rum som helst. Överskrider summan 1900 kr lägger du till resterande belopp själv. 

Vilka hotell kan jag boka?

Vi erbjuder flera olika hotell runt om i hela Sverige i olika prisklasser, så oavsett om du vill spendera några nätter på ett riktigt lyxigt hotell eller föredrar det enklare finns det något för just nu här. 

Hela listan med hotell hittar du i beskrivningen här ovanför.

Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Hotellövernattning
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser