Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Herrgårdsweekend
Kampanj
-25%

Herrgårdsweekend

3.675 kr 4.900 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Leksand, Kvänum, Sjöbo, Söderfors, Lagan Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett veckoslut

Drömweekend på Herrgård med ditt bästa sällskap

Vad sägs om att ta dig en lite adligare sorts weekend? Få saker slår den där härliga känslan som infinner sig när arbetsveckan har tagit slut. Toppa det med att du dessutom får åka bort till en herrgård med din favoritperson över helgen. Ta den där personen i handen och kliv in tillsammans på en riktig herrgård och gör precis vad ni vill av er weekend tillsammans. 
 

  • Övernatta på en riktigt exklusiv herrgård
  • Ta med ditt bästa sängsällskap att spendera din weekend med
  • Slappna av, mys med sällskapet i ert lyxiga rum och sov gott
     

Om Upplevelsen - Hotellweekend

Arbetsveckan är äntligen slut. Äntligen! Varför? För att du har en hel weekend på en av våra handplockade herrgårdar att se fram emot. Du och ditt favoritsällskap kan se fram emot en helg där ni lever i lyx och kultur. Låter det inte härligt? Välj själv om du vill passa på att upptäcka en ny stad och kombinera din upplevelse med en liten resa, eller om det räcker för dig med att bara checka in på en herrgård för att känna det som om du vore på semester och gör det i din egen stad. Man behöver inte åka bort för att ta sig en paus från hemmalivet. Var du än väljer att checka in för att spendera din weekend, så räkna med att få ett riktigt lyxigt och fräscht boende med alla bekvämligheter. 

Värdebeviset är laddat med 4900 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din herrgårdsvistelse. Kostar din bokning mer än 4900 kr så lägger du till resterande på plats på herrgården. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med herrgården. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med herrgårdens regler vid ångerrättBor man verkligen på en riktig herrgård?

Det gör man! Runt om i vårt avlånga land finns flera otroligt fina herrgårdar där du kan spendera en helg i härlig miljö!

Vad ingår i upplevelsen?

Ditt värdebevis är laddat med 4900 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din spavistelse. Kostar din bokning mer än 4900 kr så lägger du till resterande på plats på herrgården. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. 

För hur många gäller upplevelsen och när kan jag boka?

Upplevelsen gäller för två personer och går att boka året runt, dock kan lokala avvikelser förekomma.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Herrgårdsweekend
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser