Fri frakt & hemleverans 3 ÅRS GILTIGHET - NÅGOT ATT SE FRAM EMOT personlig presentbox
Herrgårdsweekend

Herrgårdsweekend

4.900 kr
st
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox 1-2 dagar
Fri frakt vid köp över 500:- Hemleverans av box, 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min. Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj en unik design
3 års giltighetstid. 45 dagars returrätt
Upplevelsepresenter
Orter Leksand, Kvänum, Sjöbo, Söderfors, Lagan Antal deltagare Upplevelsen är för två personer Åldersgräns För alla åldrar Tillgänglighet Året om Varaktighet Ett veckoslut

Drömweekend på Herrgård med ditt bästa sällskap

Vad sägs om att ta dig en lite adligare sorts weekend? Få saker slår den där härliga känslan som infinner sig när arbetsveckan har tagit slut. Toppa det med att du dessutom får åka bort till en herrgård med din favoritperson över helgen. Ta den där personen i handen och kliv in tillsammans på en riktig herrgård och gör precis vad ni vill av er weekend tillsammans. 
 

  • Övernatta på en riktigt exklusiv herrgård
  • Ta med ditt bästa sängsällskap att spendera din weekend med
  • Slappna av, mys med sällskapet i ert lyxiga rum och sov gott
     

Om Upplevelsen - Hotellweekend

Arbetsveckan är äntligen slut. Äntligen! Varför? För att du har en hel weekend på en av våra handplockade herrgårdar att se fram emot. Du och ditt favoritsällskap kan se fram emot en helg där ni lever i lyx och kultur. Låter det inte härligt? Välj själv om du vill passa på att upptäcka en ny stad och kombinera din upplevelse med en liten resa, eller om det räcker för dig med att bara checka in på en herrgård för att känna det som om du vore på semester och gör det i din egen stad. Man behöver inte åka bort för att ta sig en paus från hemmalivet. Var du än väljer att checka in för att spendera din weekend, så räkna med att få ett riktigt lyxigt och fräscht boende med alla bekvämligheter. 

Värdebeviset är laddat med 4900 kr och gäller som hel- eller delbetalning för din herrgårdsvistelse. Kostar din bokning mer än 4900 kr så lägger du till resterande på plats på herrgården. Kostar det mindre än så kan du använda den resterande summan till mat och dryck eller något annat trevligt under er vistelse. Bokning sker enbart via kundtjänsten på happy-day.se och inte direkt med herrgården. Tänk på att våra köpvillkor gäller tillsammans med herrgårdens regler vid ångerrätt.

 

Korstäppans Herrgård i Leksand:

I natursköna trakter i dalarnas hjärta, med utsikt över Siljans vatten, ligger Korstäppans Herrgård. Här kan du njuta av konst, kultur och riktigt god mat, i en historisk miljö som väcker ro.

Lumber & Karle i Kvänum: 

I en byggd av jordbruk och västgötska köpingar finner du Lumber & Karle. Vi har lagt oss till med lite antik klassicism och du hittar ditt rum i den romerska villan. Vi har en fräsch relax, SPA-bad, bastu och gym.

Sjöbo Gästgifvaregård:

Njut av såväl traktens specialiteter som internationella rätter, i vår restaurang. Vi är en liten gård, med enbart tio rum, så räkna med avskildhet. Gästgiveriet ligger centralt i Skåne för den som vill ut på tur.

Söderfors Herrgård:

Ät i kultur och stil i vår vackra restaurang med originaltak från 1600-talet. Vår långa historia till trots, så har vi en modernt inredd relaxavdelning med gym och bastu.

Toftaholm Herrgård i Lagan:

På Toftaholm har vi stannat tiden på 1800-talet. Händelsernas herrgård är en sagolik byggnad som självklart är modernt anpassat till moderna gäster. Här har det stått en gård ända sedan innan 1400-talet, och det gör det än idag.

  

Våra kunder tycker att den här upplevelsen är: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Herrgårdsweekend
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser