Något att se fram emot • Upp till -55% • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2019-02-07 av Carl Ward

Upplevelser

Utmana dig själv - Upptäck din nya passion

Såhär i börjar på året är det dags att hitta nya mål och nya utmaningar för det nya året som ligger framför oss. De flesta av oss har åtminstone ett intresse som vi brinner alldeles särskilt för. Men när hittade du senast en ny passion att brinna för? Utmana dig själv, och imponera på dig själv när du upptäcker något som du aldrig trodde att du skulle klara av!  Vi har samlat några riktigt spännande, kreativa och roliga utmaningar bland våra upplevelser. Kommer du att bli den nya mästerkocken hemma, eller kommer du att upptäcka djurlivet i det fantastiska landskapet under vattnet? Hitta din utmaning här.

 1. 1

  Ölbryggning

  Tycker du också om att gå ut och ta en öl? Det är du inte ensam om! Under denna kväll får du prova på att brygga ditt eget öl av finfina råvaror. Efter denna kväll så har du lärt dig tillräckliga grunder i ölbryggning för att kunna experimentera och brygga öl på egen hand.

 2. 2

  Sushikurs

  Sushi är populärt både som snabbmat och som finsmakarmat. Under denna sushikurs får du lära dig att tillaga sushi från grunden, till garneringen. För den oinvigde kan sushi verka knepigt, men efter denna kurs kommer du med lätthet kunna imponera med professionellt tillagad sushi nästa gång du bjuder hem dina vänner.

 3. 3

  Gevär och Pistolskytte

  Har du en oupptäckt prickskytt gömd inuti dig? Under denna upplevelse får du prova på skytte både med pistol och gevär. Upptäck hur roligt det är att skjuta på måltavla, och ta reda på hur stor talang du har för prickskytte. Nästa gång du ser en actionfilm kommer du att veta precis hur det känns när du ser ett vapen avfyras.

 4. 4

  Rallylektion

  Att köra bil är vardagsmat för många. Men hur är det egentligen med att köra rally? Det går ju inte för sig i trafiken, men är ändå något som vi drömmer om när bilköerna är sega. Under denna rallylektion så lär dig att kontrollera bilen till fullo, att ställa upp den i en riktigt rejäl sladd, och att klippa kurvorna som en riktig rallyförare.

 5. 5

  Poledance

  Om du någonsin har sett en professionell koreografiskt arrangerad dans runt en pole, så vet du att poledancing är någonting alldeles extra. Du lär dig att utveckla din styrka, tillsammans med din balans och smidighet så att du verkligen dansar genom luften, runt stången. Få fysiska utmaningar är så givande som poledance!

 6. 6

  Army Fitness Bootcamp 

  Det känns ibland som om varannan person pratar om att ta sig i kragen och komma igång med träningen. Gör slag i saken och kom igång riktigt ordentligt genom att ta en provvecka på ett Army Fitness Bootcamp! Detta är en allsidig och utmanande träning för hela kroppen, som passar alla kroppstyper. Skriv upp dig och gå med i vår armé!

 7. 7

  Dykcertifikat

  Ta med dig ett dykcertifikat nästa gång du åker på semester, och upptäck både hav och land på din nästa resa! Under vattenytan gömmer sig ett fascinerande vattenliv, som du kommer att få första parkettplats till med ett dykcertifikat. Ett av våra favorittips, när du har ditt dykcertifikat klart, är att upptäcka något av alla de vrak som gömmer sig i Sveriges vatten.

 8. 8

  Privat Massagekurs för par

  Massage är alltid skönt. Nu kan du och din partner lära er hur ni ska göra det sköna, ännu skönare. En professionell massageterapeut lär ut enkla och effektiva massagetekniker som ni kan ta med er hem och ta hand om varandra med. Ta med den professionella massagen hem, och ta riktigt väl
  hand om varandra.