Något att se fram emot • 3 års giltighet • Fri frakt & hemleverans   Läs mer

2018-10-18 av Carl Ward

Fars dag-present

FIRA FARS DAG 

Den 11:e november 2021, så är det fars dag, då alla pappor uppmärksammas. Och pappor är inte de lättaste i världen att köpa presenter till. Antingen måste du veta minst lika mycket som pappa om flugfiske, eller exklusiva whiskysorter, eller så är din noga utvalda gåva bara fel, och tas emot av en knorrande far som illa håller god min om ditt lilla missöde. Vilken present till pappa kan dock aldrig slå fel? En riktigt bra dag till en bra far, förstås!

FIRA FARS DAG 

Rätt present för pappas intressen

Oavsett om din pappa gillar att ligga och softa på ett SPA, eller att åka ut och upptäcka skärgården över dagen, så kommer du att hitta en upplevelsepresent som passar för fars dag. Upplevelser gör sig till utmärkta gåvor eftersom det finns en upplevelse för varje pappa, och varje intresse han må ha. Köper du fler upplevelser så finns det många saker som du kan boka tillsammans med din pappa för att ni ska kunna fira fars dag genom att göra någonting tillsammans.


Upplev något tillsammans med pappa

Efter pappas födelsedag så är fars dag absolut den näst viktigaste högtiden att komma ihåg om året. Och vad gör inte pappa gladare än en upplevelsepresent där han får uppleva någonting med dig, sitt barn? Det finns många roliga, spännande och intressanta upplevelsepresenter som du kan köpa, som går att boka till en grupp så att du och pappa kan gå och fira fars dag tillsammans genom att uppleva en riktigt rolig dag tillsammans.
FIRA FARS DAG 

Fars dag går att uppleva på många sätt

Fars dag är en tradition som kom till Sverige 1931, innan dess så var detta en amerikansk högtid, och hade varit så i lite över tjugo år. Fars dag firas väldigt olika från hem till hem. Vissa uppmärksammar inte alls upplevelsen, medan andra firar med både kaffe, tårta, och presenter. När vi åldras så finns det inget bättre än goda minnen, de slår gamla prylar alla dagar. Så fira pappa genom att uppleva saker tillsammans med honom, och skapa goda minnen av era upplevelser.

Läs mer om Fars Dag Presenter