Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Gourtmettrampet
Kampanj
-25%

Gourmettrampet

1.049 kr 1.399 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Orter Helsingborg Antal deltagare Upplevelsen är för en person Åldersgräns Alla åldrar Tillgänglighet April - September Varaktighet Cirka 3 timmar Viktig information Tänk på att klä dig efter väder

Njut av en smakrik cykelupplevelse till kusten med Gourmettrampet!

Hoppa upp på cykeln och börja trampa iväg. Upplev en cykeltur längs med Kattegattleden där det väntas härliga matupplevelser, doften av havet och fantastiska vyer från naturen. 

  • Lunch och dryck ingår i priset
  • Upptäck den 390 kilometer långa cykelleden
  • Njut av vackra vyer och doften av havet


Om upplevelsen - Gourmettrampet i Helsingborg:

Unna dig eller ge bort en dag fylld av minnen med en smakfull cykeltur längs Helsingborgs kust tillsammans med Gourmettrampet. Det här är en upplevelse som kombinerar en härlig cykeltur med goda tilltugg från lokala producenter. 

Upplevelsen börjar med att du välkomnas med en skål i alkoholfri dryck och läckra tilltugg från en lokal producent. En härlig start på äventyret innan det är dags att fylla på vattenflaskorna och ta plats på cykelsadeln för att ge dig ut på cykelturen från Helsingborg till charmiga Viken.

Under turen kommer du att göra stopp på olika platser där du får njuta av lokal mat och goda tilltugg. De här upplevelsen är inte bara en cykeltur, utan det är en smakupplevelse som ger dig möjligheten att smaka på stadens utsökta rätter. 

Upptäck Helsingborg och dess lokala producenter på ett unikt sätt från cykeln när du cyklar mellan olika stopp under ca 3 timmar för att njuta av omgivningen och goda maträtter från lokala producenter. Behöver jag ha en egen cykel?

Ja, du tar med dig egen cykel. Det är en fördel om det är en mountainbike eller stadscykel med lite tjockare däck då cykelturen sker på både cykel- och grusvägar. 
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Gourmettrampet
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser