Vår-Rea upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Fredrik Reinfeltd - Modernt ledarskap i en dynamisk tid
Kampanj
-25%

Fredrik Reinfeldt - Modernt ledarskap i en dynamisk tid

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Fredrik Reinfeldt - Modernt ledarskap i en dynamisk tid

En kurs där du får färdigheter och insikter som behövs för att bli en bra ledare och känna dig självsäker i din förmåga att ta dig igenom utmanande situationer. I ledning av Sveriges före detta statsminister, föreläsare och författare Fredrik Reinfeldt.

  • Skapa ett trovärdigt ledarskap
  • Lär dig hur du blir en modern ledare 
  • Hur du blir en modern ledare


Om upplevelsen - Modernt ledarskap i en dynamisk tid med Fredrik Reinfeldt: 

I den här kursen får du fördjupa dig i begreppet framgångsrikt ledarskap och vad det innebär. Kursen kombinerar teoretisk kunskap med praktiska övningar för att utveckla ditt ledarskap och din förmåga att hantera utmaningar och förändringar. 

Du får lära dig grunderna i ett framgångsrikt ledarskap samt analysera olika ledarstilar och deras påverkan på team och organisationer. Du får även verktyg och tekniker för att kommunicera effektivt som ledare, inspirera och motivera dina medarbetare. 

Genom det praktiska övningarna kommer du att ha möjlighet att tillämpa dina kunskaper i verkliga scenarier. Du får utforska fallstudier, delta i simuleringar och interaktiva diskussioner för att öva på dina problemlösningsförmågor i olika ledarskapssituationer.  Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Fredrik Reinfeldt - Modernt ledarskap i en dynamisk tid
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser