Upplevelser  • upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Escape room online
Kampanj
-25%

Escape room online

187 kr 249 kr
Escape room online
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för ett lag (3-6 deltagare) som befinner sig i samma rum och kan använda samma smartphone. Tillgänglighet Året om Varaktighet Ca 30 minuter

Upplev ett digitalt escape room

Du vaknar upp och vet varken vem du är, eller var du befinner dig. Det enda du hittar i det mörka rummet är en ficklampa och några batterier. Hinner du hitta vägen ur det spöklika rummet  eller blir du fast där för alltid?

 • Upplev escape room online direkt från ditt hem
 • Ett äventyr som passar perfekt för grupper med 3-5 deltagare
 • Lös gåtor och hitta ledtrådar för att ta dig ut ur det läskiga rummet i ditt vardagsrum

  Om upplevelsen:

  Det är dags att vässa dina sinnen för här gäller det att vara vaksam när mysterium ska lösas, gåtor klargöras och ledtrådar hittas. Room escape online är den perfekta aktiviteten för kompisgänget som vill hitta på något utöver det vanliga direkt från vardagsrummet.

  I det digitala spelet behöver du inte anpassa dig till någon speciell stad eller plats. Du kan genomföra uppdragen direkt från ditt hem och låta ditt vardagsrums omvandlas till den spöklika herrgården som utmaningarna utspelar sig i. Lös uppgifterna tillsammans med dina vänner i samma rum eller utmana dina nära och kära som befinner sig i en helt annan stad om vem som löser mysteriet först. Det enda ni behöver är en smartphone för att ta del av uppgifterna och komma framåt i spelet.

  Använd eran samarbetsförmåga och slå era kloka huvuden ihop för att tillsammans anta utmaningar som ni ställs inför. Varför har du tappat minnet? Och vart är du någonstans, egentligen?
  Vad behöver jag för att spela escape room online?

  Du behöver en smartphone eller surfplatta för att kunna genomföra spelet. Det är via din mobil eller surfplatta som du får tillgång till all den information som tar dig vidare i spelet.

  Kan jag genomföra spelet från vart som helst?

  Du kan spela det digitala spelet på valfri plats. Du kan även bjuda med vänner som inte befinner sig i samma stad som dig för att lösa uppgifterna tillsammans med hjälp av en digital kommunikationstjänst. Observera att om ni ska spela på olika platser behöver ni köpa ett värdebevis per smartphone.

  Kan jag skapa två lag som tävlar mot varandra?

  Ja! Du köper då till ytterligare ett värdebevis. Vi rekommenderar att man är 3-5 personer i varje lag. Det går även att spela i ett lag utan att tävla mot ett annat lag.
  Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
  Escape room online
  Dela din upplevelse

  Liknande upplevelser