Upplevelser  • Upp till -55% rabatt  • Fri frakt & hemleverans  läs mer
Christina Stielli - 16 vägar till ett hållbart liv
Kampanj
-25%

Christina Stielli - 16 vägar till ett hållbart liv

749 kr 999 kr
Leveranstid e-post (pdf) 5 min
Leveranstid presentbox fr. 1-2 dagar
Alltid Fri frakt & Hemleverans I brevlådan inom 1-2 dagar
E-Postleverans inom 5 min Gratis och extra miljövänligt
Personliga presentboxar Välj unik design & rosett
3 års giltighetstid och fri bytesrätt
Upplevelsepresenter
Viktig information Upplevelsen sker i det egna hemmet. Kursen är förinspelad. Orter Går att utföra i alla städer Antal deltagare Upplevelsen är för en eller flera person Tillgänglighet Året om Varaktighet Cirka 2-3 timmar

Lär dig hur du kan leva ett mer hållbart liv

Jobb, fritid, relationer - det finns många delar som ska fundera för att leva ett hållbart liv. I 16 innehållsrika avsnitt får du verktyg för att lära dig balansera privatliv med karriär för att hitta din väg till att bli hållbar, stark och stabil.

  • Hitta vägar till ett hållbart liv
  • Personlig utveckling
  • Webbaserad kurs i 16 delar i ledning av Christina Stielli


Om upplevelsen - 16 vägar till ett hållbart liv med Christina Stielli:

Har du någon gång känt dig otillräcklig och att motgångarna är större än medgångarna? Christina Stiellin, författare och organisationsutvecklare, är ett känt namn inom hållbarhet och personlig utveckling som under den här webbaserade kursen hjälper dig att vända motgångarna till trevligare utmaningar. Lär dig hitta vägarna till ett hållbart liv med hjälp av hennes tips, råd och erfarenheter.

Hur du skaffar rätt mindset, definierar vad glädje är för dig och hur du kommunicerar för att skapa bra relationer är några delar som kursen går igenom. Du kommer även att få chansen att reflektera och analysera över mönster i ditt liv för att kunna hitta rätt balans mellan relationer, karriär och fritid.

I den här upplevelsen får du obegränsad tillgång till alla kurser hos Framgångsakademin. Välj mellan en månad eller ett år.

Vad är Christina Stielli känd för?

Christina är känd som författare och organisationsutvecklare och har medverkat i flera poddar och brukar synas i olika morgonstudios när det talas om hållbarhet.
Omdömen av den här upplevelsen: Skriv vad du tycker om upplevelsen
Christina Stielli - 16 vägar till ett hållbart liv
Dela din upplevelse

Liknande upplevelser